Nyheter

Barnvänligt på outleten

Det finns ett spännande utbud för barn på outleten. Här bjuder vi på en liten inblick i vad som finns för barn bland butikerna på SQO och annat som kan vara bra att veta som barnfamilj inför besök hos oss.

Hos Happy Socks finns urgulliga enskilda strumpor men även festliga presentboxar med flera par strumpor i.

Den klassiska Timblerlandkängan finns i olika färger. Den är vattentålig och kan användas året runt. Hos Timberland finns även andra promenadskor och sandaler.

Tommy Hilfiger har ett stort utbud av barnkläder för alla åldrar. Kollektioner och storlekar finns för nyfödda upp till tonåringar.

Clarks klassiker Wallabee finns i barnstorlekar i blått och beige.

Hos Fourfield Premium Outlet säljs flera olika varumärken. Bland annat Barbour International och det franska märket JOTT som har fina barnkläder. Just nu finns till exempel jackor i barnstorlekar från provkollektioner som säljs för 600 kr.

Hos Haglöfs finns både funktionkläder för kyla och regn men även ryggsäckar och även en del barnböcker om djur och natur och guideböcker för äventryslustna barn.

Utöver detta finns fler fina barnkläder och skor på Levi’s, Gant, Peak Performance, MNO Sports outlet med flera butiker. Hos Villeroy & Boch finns fina presentartiklar och porslinsset för barn och hos Ur & Smycken finns smycken, solglasögon och klockor för barn.

Dags att äta
När det är dags att äta finns det flera barnvänliga val att göra. På Food hallen finns barnanpassade menyer hos flera kök men även en micro om du vill värma egen barnmat. Så klart finns det barnstolar och skötbord på både herr & damtoaletterna.

Hopp & Lek!
Hela outletområdet är ett rökfritt promenadområdet. Man går här. Det finns inga bilar och man får inte ha cyklar, elscotrar eller andra fordon. Det är ett perfekt område att promenera på med barn. På SQO finns två lekplatser. En större modell för de något äldre barnen där man kan klättra högre upp, åka rutschkana och ha kul. Den här lekplatsen är otroligt populär. Det är alltid barn där och leker, året runt. Under hösten 2021 renoverade vi lekplatsen och målade den svart-vit-randig. Ni hittar den på Play Plaza, precis vid Food hallen. För de minsta barnen finns en lekplats med låga moduler på mjukt underlag. Den hittar du på High Square nära Waynes. Båda våra lekplatser besiktigas varje år för att de ska vara stabila och säkra att leka på. Kom ihåg att det medföljande vuxen som är ansvarig för barnens lek.

Familjeloungen
I familjeloungen finns plats för en lugn stund att mata sin lilla bäbis eller byta blöjor. Här finns vatten, micro, barnstolar och plats för barnvagn. Ni hittar den vid besökstoaletterna på torget mitt på Long Street. Alla handikapptoaletter har skötbord, även inne på Food hallen, Waynes och Espresso House.The latest