Om SQO

Om SQO

Vi är norra Europas största outlet med ca 70 butiker och 200 skandinaviska och internationella varumärken. Här har du chansen att göra riktiga fynd bland mode, skor, sport, outdoor, accessoarer och heminredning. Butikerna drivs av varje enskilt varumärke som säljer överflödet från nuvarande eller tidigare kollektioner – alltid med en rabatt på 30%-70% av ordinarie försäljningspriset.

Kollektionerna i butiken kommer från tidigare säsonger eller rent av senaste säsongens mode. Det kan också finnas plagg från provkollektioner (samples) eller överlager – alltid i den ursprungliga kvaliteten som garanteras av varumärket. Ofta hittar du också spännande och unika provkollektioner med produkter som inte tidigare har sålts på marknaden och kanske aldrig kommer att göra det.

Upplev spänningen med en outlet! Här har du chansen att göra fynd som verkligen är unika. Dessa butiker är inte som andra butiker – ena gången hittar du jackan du tittat på inne i stan men nu till halva priset, andra gången snubblar du över en unik provkollektion som aldrig kommer säljas i vanliga butiker.

På Stockholm Quality Outlet shoppar du bekvämt. Vi har gott om parkeringsplatser där du parkerar gratis i fyra timmar. Här råder en lugn och trevlig utomhusmiljö utan biltrafik. Vi har två lekplatser för barnen, och blir du hungrig finns det både restauranger och caféer. Hos våra butiker dyker nya fynd upp hela tiden – och försvinner ibland snabbt också. Vi reserverar oss för att produkter och erbjudanden kan ta slut snabbt.

Du kan hålla dig uppdaterad med dessa tre tips:

1. Besök oss ofta
Våra butiker är lite speciella med sitt outlet-utbud och man vet inte alltid vad som finns inne. Dessutom kommer ständigt nya leveranser. Så klart ökar du chansen att upptäcka de bästa fynden om du besöker oss ofta.

2. Ha koll på våra kanaler
Spana in vår hemsida. Där finns utvalda delar av vad som finns att hitta i butikerna. Självklart ska du följa oss på Facebook och Instagram också. Emellanåt mailar vi ut information till våra vänner på maillistan.

3. Ring och hör efter
Vet du precis vad du vill ha så är det enklast att ringa direkt till butikerna för att fråga om de fått in det du letar efter. Kontaktuppgifter finner du på respektive butiks egen sida. Ibland hinner inte personalen svara i telefon då de behöver ta hand om kunder i butiken.