Nyheter

Shoppingguide
– 10 tips inför besöket

Med upp till 70% lägre priser och ett stort utbud kan du göra fantastiska fynd hos oss på Stockholm Quality Outlet i Barkarby. Vi har därför listat ett antal tips inför ditt besök.

1. Ta en titt hemma

Är det något speciellt som du saknar? Gör en snabb och enkel scanning hemma. Det är mycket enklare att shoppa på plats om du har lite koll på vad du redan har hemma.

2. Shoppa när det passar dig

Vi har öppet alla dagar i veckan mellan kl. 10-19. Väljer du att besöka oss under måndag–fredag är det lugnare både i butiker, restauranger och på parkeringen. Vill du fylla på energin eller äta frukost innan butikerna öppnar? Espresso House är öppet från kl. 7 på vardagar och från kl. 8 på helger.

3. Klä dig rätt inför besöket

Satsa på bekväma kläder och skor som är enkla att ta av och på. Då går det snabbt att hoppa in i ett provrum och testa allt fint du hittar.

4. Hitta hit

Det tar endast 30 minuter från T-Centralen med kollektivtrafik – ännu snabbare med bil. Planera din resa till Stockholm Quality Outlet.

5. Hitta på området

Du kan ladda ner en översiktskarta direkt till din mobil, med den hittar du enkelt mellan alla olika butiker, restauranger och caféer på området. På plats finns flera fysiska besökskartor uppsatta som gör det lätt att hitta rätt.

6. Upptäck utbudet

I toppmenyn hittar du alla butiker sorterade i olika kategorier, t ex Sport, Heminredning, Skor osv. En butikslista i alfabetisk ordning hittar du här. Notera att några av våra butiker är multibrandbutiker och säljer flera olika varumärken.

7. Spana in stilfullt mode och nordiska varumärken

Hos oss finns välkända varumärken med ett stort utbud av trendigt, stilfullt och välskräddat mode till både kvinnor och män. Kom och upptäck varumärken som Boss, Calvin Klein och Filippa K och många fler.

8. Ladda upp för sport och heminredning

Här finns ett stort utbud av sportmode, skor, träningskläder och utrustning. Gör dig redo för löpning, golf, skidor, fotboll, outdoor och ditt nästa äventyr. Kom och upptäck varumärken som adidas, Nike, Puma, Aim’n, Peak Performance, Haglöfs och Björn Borg.

Hos oss kan du handla till hemmet och hitta inredning inspirerad av säsongen. Här finns sköna handdukar, sängkläder, köksmaskiner, grytor, glas, porslin och mycket mer. Kom och upptäck varumärken som Le Creuset, Lexington och WMF.

9. Fyll på med energi

Tänk på att gärna ta små pauser och fylla på energin med något gott. Då lovar vi att din shoppingupplevelse blir ännu bättre. Du hittar info om alla restauranger och caféer här.

10. Ta hjälp av butikspersonalen

Behöver du smakråd, hjälp med storlekar eller tips på något som passar till det du hittat? Tveka inte att be butikspersonalen om hjälp, de hjälper gärna till.

Varmt välkommen!

The latest