Frågor & svar

Finns det toaletter och skötrum?
Självklart! Våra toaletter ligger vid torget på Långgatan. Där finns toaletter, en tillgänglighets-anpassad toalett och ett familjerum med skötbord, mikrovågsugn och en sittgrupp.

Finns det något att äta på området?
På Mangal Kolgrill finns både kebab, falafel och olika kolgrillsrätter. Vill man äta en lättare lunch eller ta en fika så rekommenderar vi Wayne’s Coffee eller Espresso House. Vi har dessutom en grillkiosk i anslutning till huvudentrén. Alla matställen har sittplatser utomhus under de varmare månaderna.

Finns det lekplatser?
Ja visst! Det finns två lekplatser på Stockholm Quality Outlet. En för de minsta barnen på High square, en större lekplats med högre moduler att klättra på finns på Play plaza. Föräldrar måste vara med och ha se till sina medföljande barn. All lek sker på egen risk och på föräldrarnas ansvar.

Får man ta med sig hunden in i outleten?
Snälla och kopplade hundar är varmt välkomna till outleten! Vill ni ta med hunden in i våra butiker, så hör med personalen i butiken först. Vissa butiker välkomnar hundar, medan andra vill att de ska vänta utanför. Utanför Eccos och Home & Cooks butiker finns vattenskålar för törstiga hundar. Givetvis är alla ledarhundar välkomna in i butikerna.

Bjuder ni på WiFi?
Vi har fri surf till alla våra besökare så att man enkelt kan ansluta sig till internet. Anslut er bara till vårt nätverk SQO free wifi. Inget lösenord behövs. Checka gärna in på Facebook och berätta för dina vänner att du är här! 😉 

När är det smartast att besöka outleten?
Det är alltid smart att besöka oss. Men på vardagar är det lite färre besökare än på helger och därmed mindre trångt på parkeringen och i butikerna. Så har du möjlighet att komma hit en vardag så bör du passa på.

Säljer ni presentkort?
Stockholm Quality Outlet har ett gemensamt presentkort som gäller i alla våra butiker. Presentkortet kan köpas i en automat i loungen vid våra toaletter eller på nätet. Läs mer och köp det här. Presentkortet kan enbart köpas med kortbetalning.

Har ni förvaringsboxar?
Nej tyvärr. 

Vilka transportmedel fungerar på området?
Hos oss går man. Vår outlet påminner om en liten by. Det är bilfritt och besökarna promenerar runt och barn leker på lekplatserna. För att ingen ska skada sig så får man därför inte cykla eller åka skate- eller hoverboard på området. Cyklar kan parkeras utanför i våra cykelställ. Varmt välkommen!

Hur ser det ut med parkering?
Vi har två stora parkeringar för våra besökare. På den västra parkeringen finns 571 p-platser och på den östra parkeringen finns 454 p-platser. Vi bjuder på 4 timmar gratis parkering. Ingen p-skiva behövs, men håll koll på tiden när du parkerade. Vi har även 3 parkeringsplatser för större bussar. Välkommen!

Hur gör man för att ta sig till Stockholm Quality Outlet?
Det absolut bästa och enklaste sättet att ta sig till Stockholm Quality Outlet är med bil. Det tar ca 20 min från Stockholm City, 1 timme från Uppsala och Västerås och 2 timmar från Örebro. Vi ligger intill E18, avfart Barkarby Handelsplats.

Knappa in Flyginfarten 4 på din GPS så hittar du enkelt hit! Att åka kollektivt till Stockholm Quality Outlet ungefär 40 minuter från Centralen. Du börjar med att ta pendeltåg 35 från Stockholms Centralstation mot Bålsta eller Kungsängen och kliver av i Barkarby.

Tåget avgår upp till fyra gånger i timmen och resan tar 18 minuter. Buss 550 tar dig sen vidare från stationen till hållplatsen Barkarby Handelsplats, där du hittar Stockholm Quality Outlet och våra 70 butiker. Planera din resa till Stockholm Quality Outlet på SL.se genom att ange Barkarby Handelsplats (Järfälla) som destination.