Frågor & svar

Frågor & svar

 • När är det smartast att besöka outleten?

  Det är alltid smart att besöka oss. Men på vardagar är det färre besökare än på helger och därmed mindre trängsel på parkering och i butiker. Första och sista timmarna är det minst antal besökare varje dag.

 • Finns det toaletter och skötrum?

  Självklart! Våra toaletter ligger vid torget på Long Street. Där finns toaletter, en tillgänglighets-anpassad toalett och ett familjerum med skötbord, mikrovågsugn och en sittgrupp.

 • Hur gör man för att ta sig till Stockholm Quality Outlet?

  Egen bil
  Det absolut bästa och enklaste sättet att ta sig till Stockholm Quality Outlet är med bil. Det tar ca 20 min från Stockholm City, 1 timme från Uppsala och Västerås och 2 timmar från Örebro. Vi ligger intill E18, avfart Barkarby Handelsplats.

  Kollektivtrafik
  Knappa in Flyginfarten 4 på din GPS så hittar du enkelt hit! Att åka kollektivt till Stockholm Quality Outlet tar ungefär 40 minuter från Centralen. Du börjar med att ta pendeltåg 35 från Stockholms Centralstation mot Bålsta eller Kungsängen och kliver av i Barkarby. Tåget avgår upp till fyra gånger i timmen och resan tar 18 minuter. Buss 550 tar dig sen vidare från stationen till hållplatsen Barkarby Handelsplats, där du hittar Stockholm Quality Outlet och våra 70 butiker. Planera din resa till Stockholm Quality Outlet på SL.se genom att ange Barkarby Handelsplats (Järfälla) som destination.

 • Finns det något att äta på området?

  På Mangal Kolgrill finns både kebab, falafel och olika kolgrillsrätter. Vill man äta en lättare lunch eller ta en fika så rekommenderar vi Wayne’s Coffee eller Espresso House. Vi har dessutom en grillkiosk i anslutning till huvudentrén. Alla matställen har sittplatser utomhus under de varmare månaderna.

 • Hur ser det ut med parkering?

  Vi har två stora parkeringar för våra besökare. På den västra parkeringen finns 571 p-platser och på den östra parkeringen finns 454 p-platser. Vi bjuder på 4 timmar gratis parkering. Ingen p-skiva behövs, men håll koll på tiden när du parkerade. Vi har även 3 parkeringsplatser för större bussar. Välkommen!

 • Vad är en sample sale?

  På en sample sale säljs plagg som syddes upp för att testa design inför kommande kollektioner. Det kan vara plagg som aldrig kom ut i produktion och du kan hitta helt unika grejer som ingen annan har. Där finns också de första upplagorna av de mest populära kollektionerna. En sample sale kan upplevas som lite rörig då det bara är enstaka eller ett fåtal av varje plagg. En sample sale är inte alltid jättebilligt, men det är unika grejer. Ofta råder kategoripriser.

 • Vilka transportmedel fungerar på området?

  På SQO går man. Vår outlet påminner om en liten by. Besökarna promenerar runt och barn leker på lekplatserna. För att ingen ska skada sig så får man därför inte ta med fordon, cyklar, åka skate- eller hoverboard eller liknande på området. Cyklar kan parkeras utanför i våra cykelställ. Varmt välkommen!

 • Kan man slå in paket på SQO?

  En inslagen gåva är en härligare gåva. Därför erbjuder vi våra kunder presentpapper och presentsnöre att slå in presenter i loungen vid toaletterna.

 • Finns det lekplatser?

  Ja visst! Det finns två lekplatser på Stockholm Quality Outlet. En för de minsta barnen på High square, en större lekplats med högre moduler att klättra på finns på Play plaza. Föräldrar måste vara med och ha se till sina medföljande barn. All lek sker på egen risk och på föräldrarnas ansvar.

 • Får man ta med sig hunden in i outleten?

  Assistanshundar är alltid välkomna så klart. Andra hundar som är snälla och kopplade får också följa med in på området men de får inte gå in i alla butiker. Om ni vill ni ta med hunden in i någon butik så behöver ni fråga personalen först om det är ok. Vissa butiker välkomnar hundar, medan andra vill att de ska vänta utanför. En del butiker ställer ut vattenskålar för törstiga hundar.

 • Finns det öppet WiFi?

  Vi har fri surf till alla våra besökare så att man enkelt kan ansluta sig till internet. Anslut er bara till vårt nätverk SQO free wifi. Inget lösenord behövs. Checka gärna in på Facebook och berätta för dina vänner att du är här! 😉 

 • Säljer ni presentkort?

  Nej vi har slutat sälja presentkort för Stockholm Quality Outlet. Vissa presentkort är inte inlösta än och det finns möjlighet att använda dessa som betalningsmedel som längst till oktober 2021. 

 • Har ni förvaringsboxar?

  Nej tyvärr.