Twilfit

Twilfit är ett svenskt underklädesvarumärke vars första butik öppnade på Nybrogatan i Stockholm 1922 av konsul Anders Andersson. Anders som hade blivit förmögen på cigarraffärer, byggde en fastighet på Nybrogatan 11 där han i butikslokalerna testade en rad olika nya verksamheter, bland annat bil- och möbelhandel. Det var dock när han fick försäljningsrätten på de populära engelska Twilfit-korsetterna som affärerna tog fart på allvar.

Sedan dess har Twilfit bistått svenska kvinnor med allt från korsetter och nylonstrumpor till push-ups och stay-ups. Men oavsett trend har Twilfit alltid hyllat kvinnans kropp i alla dess former med visionen är att alla ska känna sig bekväma och självsäkra i varje situation, varje dag. Att vi har storlekar från 65A upp till 100G och att vi hjälper dig hitta rätt modell vid rätt tillfälle, är bara några exempel på vår vision om den perfekta passformen för alla kvinnor.

Idag har Twilfit  57 butiker samt ehandel i Sverige. Twilfit erbjuder ett noga utvalt sortiment av underkläder samt natt- och loungewear, badplagg, strumpor och strumpbyxor under eget varumärke i stilren, skandinavisk design i hög kvalitet, tillsammans med internationella megabrands såsom Calvin Klein, Chantelle och Triumph.

På Twilfit Stockholm Quality Outlet innehåller sortimentet Twilfits eget varumärke samt ett urval megabrands såsom Chantelle, Triumph och Puma.

Hos oss finner ni alltid underkläder av hög kvalitet till ett bra pris.

Välkommen in till oss på Twilfit!