Om oss

På Stockholm Quality Outlet hittar du 70 butiker som tillsammans erbjuder fler än 350 olika varumärken – dessutom alltid till 30–70% lägre priser än ordinarie priser. I våra butiker har du chansen att göra riktiga fynd bland mode, skor, sport, outdoor, accessoarer och heminredning.

Upplev spänningen med en outlet! Här har du chansen att göra fynd som verkligen är unika. Dessa butiker är inte som andra butiker – ena gången hittar du jackan du tittat på inne i stan men nu till halva priset, andra gången snubblar du över en unik provkollektion. Två gånger om året har vi dessutom rea med ännu lägre priser. Det sker under sommaren och efter jul. Supersmart shopping!

På Stockholm Quality Outlet shoppar du bekvämt. Vi har gott om parkeringsplatser där du parkerar gratis i fyra timmar. Hos oss shoppar du i en lugn och trevlig miljö utan biltrafik. Vi har två lekplatser för barnen, och blir du hungrig finns det både restauranger och caféer.

Hos våra butiker dyker nya fynd upp hela tiden – och försvinner ibland snabbt också. Många av butikernas erbjudanden och kampanjer annonseras ut här på hemsidan. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och att produkter och erbjudanden kan ta slut.

Du kan hålla dig uppdaterad med dessa tre tips:

1. Besök oss ofta

Våra butiker är lite speciella med sitt outlet-utbud och man vet inte alltid vad som finns inne. Dessutom kommer ständigt nya leveranser. Så klart ökar du chansen att upptäcka de bästa fynden om du besöker oss ofta.

2. Ha koll på våra kanaler

Spana in vår hemsida. Det är vårt skyltfönster utåt där vi visar upp utvalda delar av vad som finns att hitta i butikerna. Under butikernas sidor visas utvalda produkter men du kan även söka i sökfältet efter det du letar efter. Självklart kan du följa oss på Facebook och Instagram. Vi mailar ut vip-information till våra medlemmar men vi använder inte den appen som fanns förut. 

3. Ring och hör efter

Vet du precis vad du vill ha så är det enklast att ringa direkt till butikerna för att fråga om de fått in det du letar efter. Kontaktuppgifter finner du på respektive butiks egen sida.