Presentkort

Ett presentkort från Stockholm Quality Outlet ger möjlighet att enkelt ta del av vårt stora shoppingutbud. Med alla butiker och restauranger anslutna förvandlas vårt presentkort till den perfekta presenten för alla!

Presentkorten kan du antingen köpa via länken nedan, eller i vår presentkortsautomat som är placerad vid toaletterna. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp mellan 100–10000 kronor, allt du behöver är ett kredit- eller betalkort.

Tänk på

Att kortet är giltigt som betalmedel anslutna butiker
Att kortet är giltigt 18 månader från inköpsdatum
Att kortet (eller köp gjorda med det) ej kan lösas in mot kontanter
Att förlorat kort ej ersätts
Att köpt kort ej återlöses
Att det inte är öppet köp på presentkort

För att kontrollera aktuellt saldo på ditt presentkort kan du besöka länken nedan, eller läsa av det i presentkortsautomaten. Har du problem med ditt kort så kontakta vår presentkortsleverantör på support@uniguide.se eller 08-22 50 30.

Tänk på Att kortet är giltigt som betalmedel anslutna butiker Att kortet är giltigt 18 månader från inköpsdatum Att kortet (eller köp gjorda med det) ej kan lösas in mot kontanter Att förlorat kort ej ersätts Att köpt kort ej återlöses Att det inte är öppet köp på presentkort För att kontrollera aktuellt saldo på ditt presentkort kan du besöka länken nedan, eller läsa av det i presentkortsautomaten.