Sommar sommar sommarrea

På en outlet gäller så klart alltid lägre priser än vanligt, men när sommarrean smäller till på Stockholm Quality Outlet, då kan man verkligen göra superfynd. Nu har rean börjat i alla våra butiker. Vi hoppas att du ska hitta dig något riktigt fint till ett kanonpris. 

Ett urval av butikernas sommarrea hittar ni här. Men erbjudandena kan förändras och bli ännu förmånligare. Det kan bara upptäckas med ett besök på plats.

Under sommaren har vi ett par riktigt fina glassbarer på SQO:
> Ben & Jerry’s säljer glass, milkshakes och bubbelvåfflor på Play Plaza.
> Waynes glassbar säljer fräsch kulglass, mjukglass och dryck på High street.  

NA-KD

NA-KD outlet popup-butik på besök

Det svenska varumärket NA-KD startade som e-handel 2016 och har tagit modebranschen med storm. Via sociala media och samarbeten med influencers har de lyckats nå ut till en stor, trendmedveten, ung målgrupp och räknas numer som ett starkt internationellt modevarumärke.

Invigning av pop-up-butiken sker onsdag 15 juli kl 10. Ni hittar butiken längst upp på High street mellan Filippa K och Clarks.

Besök NA-KDs sida

Casall pop-up under juli

Under sommaren har en pop-up-butik öppnat. Först ut är träningsprodukter och kläder från Casall. Där hittar ni fantastiska träningsprodukter som säljs till 50% av priset. Casall pop-up finns här fram till 19 juli. Från 25 juli kommer iDeal of Sweden att vara där några veckor. Därefter får vi se vilket varumärke som flyttar in. Passa på att besök butiken som finns på High Street mittemot Guess. 

Besök Casalls sida
Casall storefront

Vi har öppet alla dagar i veckan, de flesta butiker håller kl 10-18, men några butiker börjar återgå till längre öppet på kvällarna. 

Stockholm Quality Outlet följer utvecklingen av covid-19 löpande. Säkerhet för våra besökare och medarbetare är viktigt. Vi följer de riktlinjer som ges av lokala och nationella myndigheter gällande förebyggande av smitta. Vi påminner om att vår outlet village är i utomhusmiljö med frisk luft vilket är extra bra i virustider. Med anledning av corona-utbrottet har våra butiker avvikande öppettider just nu. Vi ber om ert överseende med det. 

 

Butiker som har längre öppet på vardagar:
Bergans of Norway öppet till kl 19

Calvin Klein öppet till 20
Companys öppet till kl 19
Ecco öppet till kl 20
Gant öppet till kl 19
Home & Cook öppet till kl 19
Hugo Boss öppet till kl 20
Hunkemöller öppet till kl 19
Lacoste öppet till kl 19
Levis öppet till kl 19 
Nike Factory Store till kl 20
Puma öppet till kl 19
Röhnisch öppet till kl 20
Saint Tropez öppet till kl 19
Tommy Hilfiger öppet till 20

Alla öppettider inklusive avvikelser hos enskilda butiker hittar du här!

Vår outlet village är en blomstrande och mysig, somrig oas med flera mysiga miljöer att slå sig ner i. Vi hoppas att du ska njuta av det. Vi står för utrymmet, du står för avståndet dessa tider. För allas trygghet och för att hålla nere smittspridningen följer vi Folkhälsomyndighetens direktiv.

> Alla butiker har ett maxantal av kunder som får vara i butiken samtidigt.
> Vi bjuder på handsprit vid entréerna, på kundtoaletterna och i de flesta butiker.
> Våra matställen har alla uteserveringar med bord på lagom långt avstånd från varandra.
> Vi har extra stort fokus på hygien och har skärpt våra redan strikta hygienrutiner ytterligare av städning på våra besökstoaletter, handtag och gemensamma ytor som folk tar på.
> Våra butiker har uppdaterat sina hygieniska rutiner vad gäller avtorkning av entréernas handtag, kassadiskar, knappsatser på kortterminaler, överlämning av påsar, etc.

 

Hjärtligt välkommen till vår mysiga outlet village i Barkarby!

SQO huvudentré sommar 2020
SQO spring 2020