Öppettider

 • 10-19
  Vardagar
 • 10-18
  Lördagar
 • 10-18
  Söndagar

Så länge har vi öppet idag

In English

Welcome to a world of bargains!

Welcome to Stockholm Quality Outlet where you’ll find 50 stores and more than 100 different brands. And since all the stores are outlets everything is discounted between 30 and 70 %.

Shopping here is always exciting. Find that jacket you never thought you could afford, check out unique sample collections and make great bargains on shoes, clothes, sporting goods, interior items and more.

Our opening hours are convenient, there is a lot of free parking space and the atmosphere is calm and pleasant with no sign of traffic. There are playgrounds for the little ones as well as restaurants and a cafe for when you need a break.

It’s all that you love about shopping, with none of the hassle.

Smarter shopping!

Between may and september runs shoppingbusses to Stockholm Quality Outlet from Västerås and Enköping. Click here to read more!

From Stockholm: E18 north toward Enköping, take the Barkarby Handelsplats S exit. From Västerås: E18 toward Stockholm, take the Jakobsberg exit. From Uppsala: E4 toward Stockholm, take the Rotebro exit and continue on the E18 toward Stockholm, then take the Jakobsberg exit. You’ll find us at the Barkarby Handelsplats.

Take the commuter train from Stockholm Central Station to Jakobsberg or Barkarby (Bålsta or Kungsängen line). Trains depart up to four times an hour and the journey takes 18 minutes. Bus 567 takes you from the station to the bus stop at Herrestavägen, where you’ll find Stockholm Quality Outlet and our 50 stores.

PRINTABLE MAP

Here you can download a printable PDF file with a map showing all the shops and a road description.

Aktuellt

20% på outletpriset på utvalt populär porslinserie!

Nu har vi 20% på outletpriset på allt i porslinsserierna: French Garden, Petite Fleur, Manoir.

En perfekt Mors Dag present!
Erbjudandet gäller till och med 4 juni och så långt lagret räcker.

Välkomna

Fynd på jackor - passa på!

Kanon erbjudande fram till söndag!

En jacka 1000 kr
Två jackor 1500 kr
Tre jackor 1750 kr

Gäller ALLA jackor i butiken.

Välkommen

Nu 3 för 2 på reseaccessoarer

Det är de små detaljerna som gör hela resan!
Passa på NU 3 för 2 på utvalda accessoarer.

Välkommen!

Erbjudande på Gore-Tex jacka

Falketind Gore-Tex Jacka 

NU 2399 kr  (ord. pris  3999 kr)

Välkomna

Tyger från 29 kr/m

Nu 29 kr/m (ord. pris 249 kr/m)
Gäller alla tyger på bordet!

Välkomna

Ett presentkort från Stockholm Quality Outlet ger möjlighet att enkelt ta del av vårt stora shoppingutbud. Med alla butiker och restauranger anslutna förvandlas vårt presentkort till den perfekta presenten för alla!

Ett presentkort från Stockholm Quality Outlet ger möjlighet att enkelt ta del av vårt stora shoppingutbud. Med alla butiker och restauranger anslutna förvandlas vårt presentkort till den perfekta presenten för alla!

Presentkorten finns till försäljning i vår presentkortautomat som är placerad vid toaletterna. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp mellan 100-10000 kronor, allt du behöver är ett kredit- eller betalkort. Du laddar enkelt kortet själv, och får det direkt från automaten tillsammans med ett fint presentfodral att stoppa det i.

Tänk på:

 • Att kortet är giltigt som betalmedel anslutna butiker
 • Att kortet är giltigt 18 månader från inköpsdatum
 • Att kortet kan ej lösas in mot kontanter
 • Att förlorat kort ej ersätts
 • Att köpt kort ej återlöses
 • Att det inte är öppet köp på presentkort

"Glöm inte att om du handlar för centrumets presentkort i en av våra butiker och sedan vill lämna tillbaka produkten får du inte ut beloppet kontant utan istället ett presentkort i butiken du handlat i. "

För att kontrollera aktuellt saldo på ditt presentkort finns tre alternativ; mobilen, presentkortautomaten och webben. Nedan följer anvisningar för var och ett av alternativen.

Mobilen

Scanna den QR-kod som finns på baksidan av presentkort (kräver en smart phone och en QR app som finns i app store och google play).

Webben

Du kan även kontrollera presentkortets saldo via webben här

Ett nytt fönster öppnas där du uppger det kort-ID som står skrivet på kortets baksida. Klicka sedan på saldo-knappen för att se saldot på ditt presentkort.

Presentkortautomaten

Kortautomaten är placerad vid toaletterna och här kan du snabbt och enkelt få uppgifter om det aktuella värdet på presentkortet. Följ skärmens anvisningar.

Jobba hos oss Kontakta Oss

Om oss

Stockholm quality outlet

På Stockholm Quality Outlet hittar du över 50 butiker som tillsammans erbjuder mer än 100 olika varumärken – dessutom alltid till 30-70% lägre priser än i citybutiker. I våra outletbutiker har du chansen att göra riktiga fynd bland mode, skor, sport, outdoor, accessoarer och heminredning.

Upplev spänningen med en outlet! - ena gången hittar du jackan du tittat på inne i stan men nu till halva priset, andra gången snubblar du över en provkollektion. Du har chansen att göra fynd som verkligen är unika! Två gånger om året blir det dessutom ännu smartare shopping, då har vi outletrea med ännu lägre priser. Outletrea har vi efter midsommar och efter jul. De redan låga priserna blir också ännu lägre den sista fredagen i november då det är Black Friday på Stockholm Quality Outlet -En riktig fynddag!

På Stockholm Quality Outlet shoppar du bekvämt! Vi har gott om parkeringsplatser där du parkerar gratis i fyra timmar med P-skiva. Hos oss shoppar du i en lugn och trevlig miljö utan biltrafik. Vi har två lekplatser för barnen, blir du hungrig av allt fyndande finns det restauranger samt ett stort café att fylla på energi i.

Hos oss dyker nya fynd upp hela tiden. Se därför till att hålla dig uppdaterad genom dessa tre tips!

1. BESÖK OSS OFTA

Eftersom våra butiker ständigt får nya leveranser ökar du chansen att upptäcka de bästa fynden om du besöker oss ofta.

2. MISSA INGA FYND - GILLA OSS PÅ FACEBOOK OCH FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

På vår Facebook-sida släpper vi våra fynd och erbjudanden direkt när de kommer ut i butik. Gilla oss och du får dem direkt i ditt flöde. Våra bästa erbjudanden får du en gång i månaden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Här på vår webb får du givetvis också full koll på alla våra fynd.

3.RING OCH HÖR MED BUTIKERNA OM DE FÅTT IN DET DU SÖKER

Vet du precis vad du vill ha så är det enklast att ringa till butikerna för att kolla om de fått in det du letar efter. Kontkaktuppgifter finner du på respektive butiks egen sida, klicka på logotypen för den butik du vill kika lite extra på.

Till Butiker

Jobba hos oss

Vill du arbeta på någon av Stockholm Quality Outlets butiker? Här sätter vi ut platsannonser när butikerna söker personal.

Butikschef och säljare till GANT

Vi öppnar ny butik på Stockholm Quality Outlet och söker drivna och passionerade butikssäljare och butikschef!

 

Om tjänsterna

 

Butikschef
Som butikschef hos GANT överskrider du våra kunders förväntningar genom bästa kundservice och butiksupplevelse, samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. Du vidareutvecklar och skapar fortsatta standards för kundbemötande, och bygger därmed också återkommande och långsiktiga kundrelationer. Vidare möjliggör du att dina medarbetare når sina mål genom löpande coaching och personalutveckling.

 

Du ansvarar för att försäljningsmålen nås, följer upp nyckeltal, uppmärksammar negativa trender och föreslår innovativa lösningar samt ansvarar för att butiken håller givna standards för GANTs visuella uttryck. I dina arbetsuppgifter ingår även bemanning, schemaläggning och administration. Du leder ett trevligt säljarteam och rapporterar till vår Operations Manager.

 

För att lyckas i rollen som Butikschef vill vi att du har flera års dokumenterad erfarenhet av att mycket framgångsrikt ha arbetat som butikschef eller assisterande butikschef i butik med livsstilskoncept liknande GANT. Ditt affärstänk kombinerat med varumärkes- och produktkunskap samt förståelse för GANT som bolag är avgörande faktorer för att bli framgångsrik i rollen.

 

Som person identifierar du dig såklart med GANT och vår livsstil. Du har en passion för försäljning och kundservice och skapar med ditt utåtriktade sätt enkelt långsiktiga relationer med både kunder, kollegor och övriga medarbetare inom GANT’s organisation. Du är vidare noggrann och lösningsorienterad samt har en stor egen drivkraft och initiativförmåga.

 

Butikssäljare
Till rollerna som butikssäljare söker vi dig som identifierar dig med GANT och som har en stor passion för försäljning och service, samt med en vilja att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.

 

För rollen som butikssäljare vill vi att du har tidigare erfarenhet från att framgångsrikt ha arbetat i en butikssäljande roll. Har du dessutom arbetat med ett livsstilskoncept liknande GANT så ser vi det som meriterande. Som person har du ett modeintresse, är engagerad och utåtriktad samtidigt som du är ödmjuk i ditt sätt att vara. På så sätt tror vi att du blir en bra säljare och en god representant för GANT.

 

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete med kvalificerade kundkontakter i en inspirerande miljö!

 

Ansökan
Om du är intresserad av denna tjänst vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. E-posta dessa till jobs.sweden@gant.com. Vid eventuella frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till Jenny Multas, Operations Manager, tel. 076-180 26 90.

 

Om GANT Sweden
GANT Sweden har idag 30 GANT-butiker, varav tre är franchise-butiker och två är outlets, samt 250 återförsäljare. Företaget har 125 heltidsanställda, varav 90 arbetar i butik och 35 arbetar på huvudkontoret i Frihamnen i Stockholm.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

GANT är ett livsstilsvarumärke med rötter i den amerikanska östkustens lediga kläd- och livsstil, där varumärket etablerades år 1949 i New Haven, CT. Sedan dess har varumärket utvecklats ytterligare, genom att bland annat tillföra europeiska influenser, och har idag en global närvaro i över 60 länder med över 740 GANT-butiker och 4.000 utvalda återförsäljare. Kollektionerna innefattar kläder för män, kvinnor och barn. Armbandsur, skor, glasögon, doft, underkläder och heminredning tillverkas på licens under varumärket GANT.
 

Butikssäljare Haglöfs

Vi söker dig som tidigare har arbetat med butiksförsäljning, gärna inom Outdoor. Du drivs av att möta våra kunder med professionalitet och service och vi ser givetvis gärna att du har ett eget intresse för outdoor-aktiviteter och för våra produkter.
 

Som person är du utåtriktad, social och flexibel. Du är intresserad av att förstå, och hitta den bästa lösningen på kundens behov. Du är noggrann, ansvarstagande och mån om att göra ett bra jobb tillsammans med dina kollegor, som en del av ett team.
 

Vi söker endast extrapersonal för tillfället.

Lämna ditt CV och personliga brev till oss i butiken senast den 2:a juni eller maila vår butikschef: stephanie.churlet@haglofs.se


Välkommen med din ansökan!

Fourfield Premium Outlet söker sommarpersonal

Fourfield Outlet AB öppnade hösten 2014 Fourfield Premium Outlet i Barkarby. Butiken erbjuder ett noga utvalt och säsongsanpassat sortiment från de bästa premiumvarumärkena på marknaden.

Företaget ingår i en koncern om fyra bolag, Fourfield Scandinavia AB som driver NK Sport & Fritid och NK Street på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Fourfield Scandinavia Distribution AB som sedan 1997 driver distributionsverksamhet av märket Barbour i Skandinavien och Baltikum. Sportochfritid.se Norden AB som sedan slutet av 2013 bedriver näthandel med ett premiumsegment inom mode, sport och fritid.

 

Nu söker vi till Fourfield Premium Outlet, extrapersonal för sommaren, vecka 28-33.

 

Om dig
Du är en driven, engagerad säljare/kassör som alltid har kunden i fokus och som oavsett situation och stressnivå bemöter kunden professionellt samt ger det lilla extra. Du är prestigelös i din arbetsroll och förstår att alla arbetsuppgifter är lika viktiga, samtidigt som du är noggrann och har en unik känsla för såväl detaljer som service. Vi tror att du nu söker nya utmaningar och att sommartjänsten då kan vara något för dig.

 

Krav för tjänsterna är att du:

 • har minst två års erfarenhet av försäljning/kassaarbete inom sport-/mode-/detaljhandel

 • är dokumenterat god säljare/kassör

 • är van att arbeta både självständigt och i team

 • är kommunikativ och initiativrik

 • är serviceinriktad och ordningsam

Sist, men inte minst, är du resultatinriktad och arbetar mot uppsatta mål.

 

Arbetsuppgifter
Förutom det dagliga service-/säljarbetet ingår även att arbeta med påfyllnad av varor,
övrig varuvård, inventeringar, kassaarbete och att hålla snyggt i butik/kassa. Du är också en i teamet och hjälper gärna till där det behövs. Din närmaste chef är butikschefen.

 

Arbetstid/Varaktighet

Extrapersonal sommartid v. 28-33, heltid.

 

Lön
Timlön och villkor enligt avtal med Svensk Handel.

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 maj 2015, till butiksansvarig annika.aagaard@fourfield.se.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Fourfield Outlet AB

Kontakta Centrumledningen

För frågor om sortiment, storlekar och annat butiksspecifikt vänligen kontakta respektive butik, kontaktuppgifter finns på butikssidorna nedan (klicka på respektive logotyp).Vi jobbar ständigt på att förbättra Stockholm Quality Outlet, både vad gäller vårt butiksutbud och bekvämligheter. Vi vill gärna veta vad du tycker om oss, maila oss gärna!

Centrumchef

Cecilia Åkesson
076 - 894 45 57 (gäller under kontorstid)
cecilia.akesson@newsec.se

Centrumledare (Marknadsföring)

Lena Atterling
070 - 819 68 47 (gäller under kontorstid)
lena.atterling@newsec.se

Teknisk förvaltare

Nicklas Meller
076 - 871 50 87 (gäller under kontorstid)
nicklas.meller@newsec.se

Ansvarig Uthyrning

Jessica Fredriksson
076-8 94 45 41 (gäller under kontorstid)
jessica.fredriksson@newsec.s

Direktnummer butiker

Abecita/Salming -

08-4456250

Acne -

08-7605309

Asian Bistro -

08-224880

Bergans -

08-7959060

Björn Borg -

08-7618530

Bo Barkarby Optik & Ur -

08-6210028

Body Shop -

010-4104093

Boomerang -

08-4456166

Clarks -

08-12104403

Company's Outlet -

08-7612700

Delicato Café & Outlet -

08-6033300

Ecco -

08-360706

Filippa K -

08-56474500

Fourfield Premium Outlet -

08-50572010

G-Star RAW -

08-6210611

Golf Outlets -

08-360630

Haglöfs -

08-368105

Headspot -

08-41067707

Helly Hansen -

08-7604189

Hollies -

08-363090

Home & Cook -

08-7608501

Hope -

08-41064123

Houdini -

08-7601045

Hugo Boss -

08-6210705

J.Lindeberg -

08-6211845

Jerem Herrmode -

08-7611840

Le Creuset -

08-4456733

Lee & Wrangler -

08-59442323

Levi's -

08-7607500

Lexington -

08-366055

Linum -

08-366630

Logo Factory -

08-366070

Mangal Kolgrill -

08-6210621

Marlboro Classics -

08-7610500

Newhouse -

08-7617055

Nike -

08-56475590

Noa Noa -

08-365260

Norröna -

0721-555791

Nudie Jeans -

08-58887990

Odd Molly -

08-7601010

Peak Performance -

08-7617170

RedGreen -

08-364159

Samsonite -

08-7614355

Sand -

08-6210908

The Shirt Factory -

08-7617030

Timberland -

08-7602070

Tommy Hilfiger -

08-368070

Triumph & Sloggi -

08-362845

Vagabond -

08-365807

Villeroy & Boch -

08-7601511

Wayne's coffee -

08-7958005
För researrangörer

Vi samarbetar med flera researrangörer som anordnar bussresor till Stockholm med inplanerade besök på Stockholm Quality Outlet. Hör av er, så kan vi skräddarsy en shoppingupplevelse för era resenärer, komplett med extra förmånliga priser och erbjudanden i våra butiker och restauranger. Skicka en intresseanmälan till info@qualityoutlet.com så kontaktar vi er!

Våra butiker

 • Alla
 • Skor
 • Mode
 • Mat & café
 • Skönhet
 • Hem
 • OUTDOOR
 • övrigt
SÖK
Vill du ha mer information om en butik? Klicka på dess logotyp.
Filippa K

Filippa K Outlet öppnade i oktober 1999, och erbjuder samma design och kvalité; som övriga Filippa K-plagg, men med 30-70% lägre priser. Här säljs kläder från tidigare säsonger samt ibland även provplagg som inte finns med i ordinarie kollektioner.

Hitta hit

Stockholm quality outlet

Flyginfarten 4 177 38 JÄRFÄLLA

Vägkarta Områdeskarta

Mellan maj och september kör Mellansvenska dagsresor turistbussar till Stockholm Quality Outlet från Västerås och Enköping. Klicka här för att läsa mer!

Från Stockholm: E18 norrut mot Enköping, avfart Barkarby Handelsplats S. Från Västerås: E18 mot Stockholm, avfart Jakobsberg. Från Uppsala: E4 mot Stockholm, avfart Rotebro vidare E18 mot Stockholm, avfart Jakobsberg.

Att åka kollektivt till Stockholm Quality Outlet går fort – det tar inte ens en halvtimme. Du börjar med pendeltåget från Stockholms Centralstation till Jakobsberg eller Barkarby (linje Bålsta eller Kungsängen). Tåget avgår upp till fyra gånger i timmen och resan tar 18 minuter. Buss 567 tar dig sen vidare från stationen till hållplatsen Barkarby Handelsplats, där du hittar Stockholm Quality Outlet och våra 50 butiker.

Planera din resa till Stockholm Quality Outlet på SL.se genom att ange Herrestavägen (Järfälla) som destination.

Vi har gott om parkeringsplatser där du parkerar gratis i fyra timmar. Hos oss shoppar ni i en lugn och trevlig miljö utan biltrafik.

Nyhetsbrev

Registrera

Registrera dig för att ta del av nyheter och unika rabatter!