Garden without party

I år bjuder vi på Garden men inget Party. Vårt årliga vårevent Garden Party är inställt men vår outlet village är en blomstrande och mysig oas, perfekt att njuta av ändå – Garden utan Party helt enkelt! Nå väl, garden och garden… vi har väl ingen prunkande grön trädgård med stora gräsmattor, men vi har en lugn, skyddad plats utan bilar, massa fina växter, kulturhistoriska byggnader och mysiga miljöer att slå sig ner i. Vi står för utrymmet, du står för avståndet dessa tider. Våra 70 butiker är som alltid laddade med outlets till helt grymma priser. De flesta butikerna har riktigt starka erbjudanden. Ni hittar dem här inom kort.
 
 
 
 

Ny butik öppnar: Oscar of Sweden öppnar lördag 9/5

Det är en multibrandbutik som säljer premium herrmode från varumärkena Oscar of Sweden, Sir of Sweden, Turo, Stockholm Kravatt, Robbi Moor, Vouor by nostalgi, Lap Pal Zileri, Tag Socks.
 
Vi påminner också om vår nästnyaste butik – Kavat! De säljer svenska kvalitetsskor för både barn och vuxna. Butiken öppnade i mitten på april och det kan nog vara den coolaste butiken på hela SQO. Helt klart värt ett besök!
 
 
För allas trygghet och för att hålla nere smittspridningen följer vi Folkhälsomyndighetens direktiv.
> Alla butiker har ett maxantal av kunder som får vara i butiken samtidigt.
> Det finns handsprit vid entréerna, på kundtoaletterna och i alla butiker.
> Våra matställen har alla uteserveringar med bord på lagom långt avstånd från varandra.
> Vi har extra stort fokus på hygien och har skärpt våra redan strikta hygienrutiner ytterligare av städning på våra besökstoaletter, handtag och gemensamma ytor som folk tar på.
> Våra butiker har uppdaterat sina hygieniska rutiner vad gäller avtorkning av entréernas handtag, kassadiskar, knappsatser på kortterminaler, överlämning av påsar, etc.
 
Vi kommer inte ha någon informations/servicehub i år och inte heller någon minigolf.
 
Vi har öppet varje dag kl 10-18. Avvikelser förekommer hos enskilda butiker. Se här för detaljer.
 
 
Välkommen till vår mysiga outlet village i Barkarby!