Abecita Salming Barkarby

Lycka inifrån och ut. Ibland känner man sig lycklig på ett speciellt sätt. Inifrån och ut. Det kan bero på små saker som ger en ett speciellt välbefinnande. För oss är det just det Abecitas filosofi handlar om: funktionella, vackra moderna underkläder & badplagg som skänker ett välbefinnande. En inre lyx. Vi är ganska säkra på att det var så Joel Åkerlund tänkte när han startade Abecita redan 1932. Att vi har en lång historia bakom oss ger oss en trygghet i det vi gör och idag finns vi över hela Norden. Vi gör underkläder i noggrant utvalda material med hållbarhet i fokus. Vi erbjuder Fairtrade underkläder och material som är organic. Ett äkta hantverk. Kom in och prova. Vi är säkra på att du hittar nya favoriter som ger dig den lyxiga känslan inifrån och ut. På vår outlet kan du fynda våra utgående produkter till priser som ligger 30-60% under ordinarie butikspriser.

Abecita
Underkläder är ett gediget hantverk, därför kompromissar vi inte när det kommer till funktion och kvalitet. Den långa traditionen och erfarenheten har gett abecita sin specialistkunskap, som vi sedan kombinerar med innovativ skandinavisk design. Abecitas erbjuder bh med funktion för sport, amning samt för protes. Abecitas bh är bekväma och vi är marknadsledande på bygellösa bh. Badet är modern och klassiskt med en sofistikerad touch.

Salming
Idén till Salming Underwear kom våren 1992. Grundtanken var att du knappt skulle känna att du bar underkläder. Den karakteristiska vimpeln blev snabbt en garanti för design, passform och kvalitet. Några år senare introducerade vi även underkläder för kvinnor. Idag är sortimentet utökat med badkläder, nattkollektion och serien Top Collection. Salming Underwear vill genom produkterna förmedla det som Börje Salming står för och hans fantastiska egenskaper som framgångsrik ishockeyspelare. Under sina 17 år i National Hockey League, NHL, visade han en unik viljestyrka och progressivitet, att alltid ligga i framkant och att inte ge sig. Vår målsättning är att göra så sköna underkläder att du inte vill ta av dem! Våra priser ligger 30-60% lägre än ordinarie butikspriser.

Swegmark
Vi är stolta över vår kunskap och särskilt över vårt hantverk som inte alltid syns på utsidan men som definitivt gör skillnad på insidan och som gör att vi hela tiden strävar efter att utveckla, förbättra och skapa nytt. Swegmark erbjuder Fairtrade produkter i organisk bomull. Inom sport hittar du bh med extreme support, vilket ger dig ett stöd du bara drömmer om samtidigt med bästa komfort. Bästa tänkbara passform och bekvämlighet står i centrum. Vi designar därför flera olika modeller av underkläder med fokus på behås som håller hög kvalitet och är prisvärda. Att de ger bra stöd, har olika funktioner och är moderna är en självklarhet. Allt i kombination med material som känns skönt att ha närmast kroppen och som tillverkas med tanke på miljö och etik. Detta är viktigt för oss – precis som du …

Kontakt

08 – 44 56 250
abecitasalmingoutlet@gmail.com
www.abecita.se