Se upp i backen! Vi har valt ut skidkläderna och tillbehören som gör åkningen roligare, stiligare och mer hållbar.

Vertical Jacket från Peak Performance (herr)
Den här mångsidiga och tåliga skaljackan är framtagen för professionella friåkare och erbjuder oslagbar väderbeständighet, andningsförmåga och komfort. Jackan består av ett mjukt och lätt GoreTex® C-knit-material som ger den hög andningsförmåga i svåra stigningar och skyddar dig mot snö och vind vid offpist-åkning. Ett mästerverk för friåkaren, helt enkelt.

Outletpris: 4.900 kr
Ordinarie pris: 7.000 kr
Rabatt: 30%

Alta Pants från Didriksons (dam)
Alta är en tunt fodrad, vind- och vattentät byxa med tejpade sömmar som smidigt kan dras över en kraftigare känga eller pjäxa. Byxan har en ficka framtill på benet och hällor för skärp. Tillverkad i ett andningsbart material. Fodret är infärgat med Solution Dye-teknik, vilken sparar vatten, energi och kemikalier vid framtagning.

Outletpris: 799 kr
Ordinarie pris: 1.199 kr
Rabatt: 33%

Stranda Insulated Hybrid Anorak från Bergans of Norway
En jacka för alla sorters skidåkning, både i och utanför pisten. Finns för både dam och herr.

Outletpris: 1.800 kr
Ordinarie pris: 3.600 kr
Rabatt: 50%

Psst! Bergans Strandaserie är deras mest hållbara skidkollektion. Tyget är tillverkat av tråd spunnet av återvunnet material och infärgat genom Spindye®-processen, där både mängden vatten och kemikalier markant reducerad. Det gör att mindre energi går åt vid produktionen, och man får slutprodukter som gör mindre ekologiska fotavtryck.

Dale Pants från Didriksons (herr)
Didriksons överdragsbyxa Dale är designad för att klara vinterns olika aktiviteter – vattentät och vindtät med tejpade sömmar. Byxan har något smalare benslut med dragkedjor som gör att de smidigt kan dras över en kraftigare känga eller pjäxa.

Outletpris: 799 kr
Ordinarie pris: 1.199 kr
Rabatt: 33%

Sloane Bright från J Lindeberg (dam)
Gläns på after skin med Sloane Bright från J Linedeberg! Dunjacka med glansig och vattenresistent. Jackan har anpassade detaljer som tvåvägsdragkedja, kapuschong med dragsko och ribbstickade logomuddar med hål för tummarna.

Outletpris: 2.200 kr
Ordinarie pris: 4.500 kr
Rabatt: 50%

Rider Zip Hood Sweatshirt från Peak Performance (herr)
En värmande och bekväm blixtlåshoodie med slätt tyg på utsidan och ruggad insida. Stretchig och med snabbtorkande egenskaper, så att du kan koncentrera dig på skidåkningen.

Outletpris: 910 kr
Ordinarie pris: 1.300 kr
Rabatt: 30%

Stranda Hybrid Jacket från Bergans of Norway
Med vindtätt och vattenrestistent material i fram, ryggpanel med PrimaLoft® Gold Eco Active+ samt ärmar och sidostycken av mer stretchigt material som andas är det här en jacka för den aktiva och dedikerade skidåkaren. Finns både för dam och herr.

Outletpris: 1.099 kr
Ordinarie pris: 1.599 kr
Rabatt: 31%

Niva Insulated Jacket från Haglöfs (junior)
En perfekt jacka för yngre äventyrare! Har alla funktioner som krävs för att värma och skydda mot väder och vind. Jackan är främst utformad för skidåkning men passar också bra för andra vinteraktiviteter.

Outletpris: 800 kr
Ordinarie pris: 1.600 kr
Rabatt: 50%

Jo Pants från Houdini
Vattentäta och ventilerande skalbyxor för skidåkning, vandring, alpinism och andra krävande aktiviteter. Är tillverkade av 70% återvunnen polyester och är helt återvinningsbara. Finns för både dam och herr.

Outletpris: 2.600 kr
Ordinarie pris: 3.900 kr
Rabatt: 33%

Toasty Top Hat från Houdini
Fleecemössa för äventyr året runt. Varmt, stretchigt, fukavvisande och otroligt skönt material. Perfekt för en dag i backen!

Outletpris: 200 kr
Ordinarie pris: 400 kr
Rabatt: 50%

Power Houdi från Houdini
Power Houdin är gjord i Power Stretch® Pro™ från Polartec®. Det är det bästa fleecetyget av sitt slag vi någonsin stött på. Tyget är näst intill oförstörbart men ändå mjukt, skönt, varmt och mysigt. Houdin passar perfekt under en skaljacka i skidbacken. Finns för både dam och herr.

Outletpris: 1.400 kr
Ordinarie pris: 2.000 kr
Rabatt: 40%

Stranda Down Hybrid Jacket från Bergans of Norway (herr)
Kombinationen av återvunnet dun och PrimaLoft® Gold Insulation Active+ på ryggpanelen håller dig varm och komfortabel även när du åker skidor i kalla och tuffa väderförhållanden. Och om temperaturen vänder uppåt är det lätt att dra ner ventilationsdragkedjorna under armarna. (Finns även udda jackor kvar för dam.)

Outletpris: 1.499 kr
Ordinarie pris: 3.799 kr
Rabatt: 60%

Niva Insulated Jacket från Haglöfs (junior)
Den här jackan kommer – förutom med två fickor att värma händerna i – även med en praktisk liftkortsficka på vänster ärm, samtliga med blixtlås.

Outletpris: 800 kr
Ordinarie pris: 1.600 kr
Rabatt: 50%

Stranda Insulated Hybrid Jacket från Bergans of Norway
Rent och bra – från design till material! Stranda Insulated Hybrid Jacket håller dig varm och torr oavsett om du harvar i pisten eller utanför. Bergans eget Element Active®-membran är vind- och vattentätt och andas bra. Recco®-chipet i huvan gör åkningen tryggare. Finns både för dam och herr.

Outletpris: 1.999 kr
Ordinarie pris: 3.999 kr
Rabatt: 50%

Solglasögon från Gucci/Ur& Smycken (dam)
När skidåkningen är över och after ski-festen står på tur – byt skidglasögonen mot dessa exklusiva solglasögon med elegant cat-eye look.

Outletpris: 2.233 kr
Ordinarie pris: 3.190 kr
Rabatt: 30%