Villeroy & Boch, Barkarby

Småblommiga tallrikar, böljande moderna former eller elegant benporslin – Villeroy & Boch erbjuder en stor variation i vårt sortiment. Man får heller inte glömma att Villeroy & Boch inte bara är serviser. Vi har en mångfald av produkter – som vackra kristallglas, stilfulla bestick och accessoarer. Allt för det dukade bordet!

Villeroy & Boch har en lång och spännande historia som går tillbaka till 1748 något som gör oss till en av de äldsta porslinstillverkarna i Europa som fortfarande är aktiva. Merparten av produkterna tillverkas i högteknologiska anläggningar i Europa, det är ett mycket medvetet val att, så man har bättre kontroll på resursanvändning, arbetsmiljö och kan begränsa klimatpåverkan.

Villeroy & Boch erbjuder produkter som håller – genom trender, traditioner och generationer.

I vår outletbutik i Stockholm Quality Outlet erbjuder vi ett brett sortiment av produkter och du får alltid minst 30% rabatt på ordinarie pris. Du hittar också inspiration till hur du kan skapa en härlig atmosfär vid middagsbordet och sätta lite guldkant på vardagen. Vår personal är kunnig och önskar informera dig om hur du bäst tar hand om dina inköp så de håller länge. Behöver du en present, stor eller liten, så hjälper vi gärna till med förslag!

Vi säljer vårt eget varumärke Villeroy & Boch och vårt eget brand like.

Välkommen till oss!

Kontakt

08 – 760 15 11
FOC.Barkarby@villeroy-boch.com
www.villeroy-boch.se/