BJÖRN BORG SÖKER VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE!

Uppdaterad datum: 2020-09-15

FÖRETAGET BJÖRN BORG
Björn Borg är ett internationellt varumärke vars viktigaste produktkategorier är underkläder och sportkläder. Vår ambition är att bli ett ledande internationellt sportmodevarumärke och vi finns idag representerade på ca 30 marknader.

Vi som jobbar på Björn Borg drivs av att få våra konsumenter att känna sig aktiva och attraktiva. För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. Om du är en mode- och sportintresserad person med ett brinnande intresse för att göra skillnad så kommer du att passa in hos oss!

Tjänsten
Vi söker dig som älskar att sälja och att ge våra kunder världens bästa service. Du behöver vara glad och öppen samt vara en riktigt teamplayer. Vi söker dig som vill arbeta extra, mestadels kvällar och helger.

Arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta följande:

  • Försäljning
  • Hålla ordning i butik
  • Ge kunder en unik upplevelse.

 

Vi söker dig som…

  • Behärskar engelska i både skrift och tal.
  • Är affärsdriven och lösningsorienterad med stark drivkraft.
  • Älskar sport, mode, Björn Borg – och vill få människor att känna sig aktiva och attraktiva.

Tjänsten är en extratjänst under vintern/julen med placering i Barkarby. Du rapporterar till Bishal Khan, Butikschef på Björn Borg Barkarby.

Är du den vi söker?
Skicka din ansökan innehållande ditt CV samt ett personligt brev till lucas.bergman@bjornborg.com. För mer information om Björn Borg – besök gärna vår hemsida www.bjornborg.com

Välkommen med din ansökan!