Nyheter

Uppgradera under

Ta del av vårt stora utbud av underkläder på Stockholm Quality Outlet. Alltid 30-70% rabatt på ordinarie priser. Här bjuder vi på några smakprov av vad du kan hitta hos oss. Men utbudet är större än så! Spana gärna in hos Calvin Klein, Samsøe & Samsøe, Tommy Hilfiger, NA-KD, Puma, Adidas, Nike med flera.

Hos Björn Borg finns ett stort utbud av underkläder för både män och kvinnor. Just nu erbjuder de 50% rabatt på underkläder för dam.

Hunkemöller är ett av Europas mest välkända varumärken för underkläder för dam. I butiken på Stockholm Quality Outlet hittar du även nattkläder, badkläder och accessoarer som strumpbyxor, strumpor och tofflor. Storlekar finns i AA-H samt XS-XXL.

Happy Socks har inte bara roliga och färgstarka strumpor. De har även strumpor av extra fina material som får dig att känna dig riktigt lyxigt dressad. Perfekt detalj till kostymen eller festklänningen. Just nu köp 5, betala för 4.

Hos Twilfit kan du shoppa underkläder, nattkläder och badkläder.

Röhnisch är ett spännande svenskt familjeföretag från Örebro med historia från 1945. Röhnisch designar och tillverkar träningskläder för kvinnor, av kvinnor. Syftet är att få kvinnor att känna sig självsäkra, bekväma och starka. I sortimentet finns träningskläder, golfkläder, jackor och badkläder där funktion och stil går hand i hand och hållbarhet står i centrum.

Varmt välkommen till vår fina outlet i Barkarby.

The latest