Nyheter

Summer vibes

Sommaren närmar sig och hos oss på SQO hittar du allt du behöver för att maximera den! Oavsett om du ska till stranden, gå på bröllop eller åka på utflykt så har vi plaggen du behöver! Vi har ett stort utbud av badkläder, sommarskor, klänningar, kostymer och det mesta annat man kan tänkas behöva under sommarmånaderna.

Nedan ser ni några av flera varumärken hos oss som säljer sommarmode. På SQO shoppar du alltid till minst 30-70% rabatt. Välkommen!

Med passion designar Björn Borg produkter som kombinerar ett unikt uttryck, perfekt passform, bra funktionalitet och en hållbar kvalitet. Hos Björn Borg finns sommarmode för både dam, herr och barn.

BOSS erbjuder sofistikerade, moderna kollektioner med fokus på kvalitet och design. Hos BOSS finns sommarmode för både dam och herr.

Calvin Klein är ett livsstilsmärke för mode med djärva, progressiva ideal och en sensuell estetik som är erkänd över hela världen. Hos Calvin Klein finns sommarmode för både dam och herr.

GANT är ett livsstilsvarumärke med rötter i den amerikanska östkustens lediga kläd- och livsstil. Hos GANT finns sommarmode för dam, herr och barn.

GUESS startade som ett rent jeansföretag 1981 och har sedan dess utvecklats till ett framgångsrikt, globalt livsstilsmärke. Hos GUESS finns sommarmode för både dam och herr.

Happy Socks vill göra världen till en mer färgglad plats, genom att ersätta ett vardagligt basplagg med en design-accessoar av högsta kreativa kvalitet. Hos Happy Socks finns sommarmode för både dam, herr och barn.

Hunkemöller har ett brett utbud av underkläder i olika modeller och färger, i allt från klassisk till trendig design. Hos Hunkemöller finns sommarmode för dam.

John Henric erbjuder Europas största utbud av herrtillbehör, skjortor och tröjor i både bomull och kashmir. Hos John Henric finns sommarmode för herr.


The latest