Kom ihåg Fars dag i år – markera den 10 november i kalendern.

Låt oss guida dig till de smartaste Fars dag-presenterna! Kanske är det en kaffeälskare vi har att göra med, eller en entusiastisk hemmakock? Vi har listat 9 smarta presenter du kan fynda på Stockholm Quality Outlet, till outletpriser.

3-pack strumpor från Happy Socks
Vad vore en lista med tips på saker att ge pappa på Fars dag utan strumpor? Happy Socks levererar en lekfull presentbox, fylld av originella mönster i bomull.

Outletpris: 189 kr
Ordinarie pris: 279 kr
Rabatt: 32%

Pikétröja från John Henric
Den här pikétröjan är stickad i mjuk merinoull som andas, transporterar bort fukt och håller värmen när det behövs. Ett stilrent plagg till pappas basgarderob!

Outletpris: 629 kr
Ordinarie pris: 899 kr
Rabatt: 30%

One Week Pack från Björn Borg
Ska pappa ut och resa under en vecka (eller är han bara inte ett stort fan av tvättmaskinen)? Då är detta praktiska set om 7 boxers från Björn Borg en utmärkt gåva.

Outletpris: 559 kr
Ordinarie pris: 799 kr
Rabatt: 30%

Necessär från John Henric
Överraska med en ny, snygg necessär att ha i resväskan! Den här stilrena modellen i canvas med läderdetaljer är perfekt för mannen som vill ha något enkelt, utan för många fickor eller fack.

Outletpris: 400 kr
Ordinarie pris: 799 kr
Rabatt: 50%

WMF Fusiontec 2-set från Home & Cook
Ett grytset med strömlinjeformad design i high tech-material som är utvecklat för optimal prestanda. Den fulländade presenten till den entusiastiske hemmakocken.

Outletpris: 2.939 kr
Ordinarie pris: 4.199 kr
Rabatt: 30%

Rock från Sand
Till den modeintresserade pappan, eller kanske pappan som behöver jobba lite med sin stil – nu hjälper du honom på traven! En klassisk och tidlös rock i ull- och kashmirblandning.

Outletpris: 2.699 kr
Ordinarie pris: 4.499 kr
Rabatt: 40%

Kabinväska från Samsonite
Reser pappa mycket i jobbet? Låt honom göra det med en ny väska. Den här smarta kabinväskan från Samsonite har måtten 55x40x23 (cm) och rymmer hela 46 liter.

Outletpris: 1.679 kr
Ordinarie pris: 2.399 kr
Rabatt: 30%

Tefal Travel mug från Home & Cook
Finns i en rad olika färger och håller kaffet varmt i fyra timmar. Rena rama drömmen för kaffeälskaren.

Outletpris: 223 kr
Ordinarie pris: 319 kr
Rabatt: 30%

Gryta från Le Creuset
Vem älskar inte att sätta en rustik gjutjärnsgryta fylld med skogens skatter på långkok om hösten? Den här modellen från Le Creuset är en oumbärlig klassiker i köket.

Outletpris: 1.899 kr
Ordinarie pris: 2.700 kr
Rabatt: 30%