Information om covid-19 / coronavirus. Läs mer >
Information in regards to covid-19/coronavirus. Read more >
Information in regards to covid-19/coronavirus. Read more >

Stockholm Quality Outlet bjuder in till julshopping i fantastisk dekorerad utemiljö med stora ytor att hålla distans till andra besökare.

Stockholm Quality Outlet bjuder in till julshopping i fantastisk dekorerad utemiljö med stora ytor att hålla distans till andra besökare.

Satsning på julmys, grönska, ett brett utbud – och riktiga fyndpriser

När allt är grått och trist behövs platser som lyser upp vardagen en smula.
Stockholm Quality Outlet bjuder i år på grandios julbelysning och ett brett utbud av butiker.
Allt i samlat i ett utomhuscentrum med stora ytor för att kunna hålla distans till andra, bra parkeringsmöjligheter och alltid till outletpriser – 30-70 % billigare än i ordinarie butiker.

Det som brukar vara en alldeles förtjusande tid av julhandel är i år istället kantat av en något bitter eftersmak. Men det finns glädje bland tristessen.

Stockholm Quality Outlet har nämligen den stora fördelen att vara ett utomhuscentrum med stora utomhusytor. En plats där man med enkelhet kan handla ansvarsfullt och säkert. Här finns dessutom gott om parkeringsplatser, vilket gör det möjligt för många att ta sig dit i eget ekipage.

Fyndläge mitt i myset

Det är en trygg zon för alla som vill kunna handla alla julklappar på en och samma plats: en plats som dessutom består av pittoreska hus. Området beskrivs bäst som en mysig småstad – en village – med små gator och torg.

Men inte vilken småstad som helst, utan en småstad där man kan hitta det bästa av det bästa – alltid till 30–70% lägre pris än i ordinarie butiker. Här finns butiker och varumärken som Acne Studios, Kavat, Headspot, Lexington, Morris och multibrand-butiken Fourfield. Naturligtvis går listan att göra väldigt mycket längre.

Julfynda i trygg och fantastisk miljö

  • Vid ingången till Stockholm Quality Outlet står den prydliga och glänsande granen – tio meter hög och prydd med lampor och gyllene julkulor.

Nya butiker att besöka

För de trognaste kunderna torde ovan nämnda butiker vara välkända, men faktum är att två nya butiker med herrmode har flyttat in på Stockholm Quality Outlet.

Det är det skotska varumärket Lyle & Scott och det danska Bruun & Stengade som öppnat i Barkarby, och erbjuder en fräsch upplevelse för besökarna på centret.

Att man dessutom kommer kunna hitta dessa kläder till ett permanent reducerat pris gör ekvationen bara bättre.

I Barkarby är priset alltid minst en tredjedel billigare än i vanliga butiker och på vissa ställen kan man till och med göra ännu större fynd.

Upp till 50% rabatt

Lyle & Scott har öppnat sin första outlet utanför Storbritannien. Grundat år 1874, har det brittiska varumärket med stor skandinavisk närvaro öppnat sin andra butik i Sverige just på Stockholm Quality Outlet. Den första butiken finns i Mall of Scandinavia. Varumärket som har sina rötter i stickade produkter, är i dag ett livsstilsvarumärke som erbjuder tidlösa och klassiska plagg med en modern tvist och med fokus på kvalitet till både män och kvinnor. I butiken på SQO finns bara plagg för män dock.

Ända fram till sista januari 2021 kommer Lyle & Scott att erbjuda kunder att köpa 1 produkt för 30% på rekommenderat ordinarie pris, 2 plagg 40% och 3 eller fler plagg till 50%.

  • Lyle & Scott på Stockholm Quality Outlet bjuder in till julshopping.

Här kan du fynda klappar till 50 procent rabatt

Modernt och stilfullt

Under årets julhandel kommer man dessutom kunna hitta det danska klädmärket Bruun & Stengade i Barkarby. För de som inte känner till varumärket Bruun & Stengade kan vi berätta att det är en sann maktfaktor hemma i Danmark. Få märken har, på så kort tid, fått lika stort utrymme i danska mäns garderober. Varför? För att Bruun & Stengade kombinerar modern estetik med elegans med användbarhet. Deras stil är diskret och här hittar man inga stora logotyper tryckta på kläderna. Fokus ligger på välskräddade plagg med stor designkänsla och fina val av textilier. Det är ett recept som fungerat i över tio år i Danmark.

– Bruun & Stengade är klädmärket för män som är på jakt efter något modernt, användbart och stilfullt. Det är också märket för de män som inte vill kompromissa med kvaliteten, säger Eric Feutrel, sales assistant.

  • Under årets julhandel kan du besöka det danska klädmärket Bruun & Stengade i Barkarby.

Lysande renar

För att kunna erbjuda en så mysig julhandel som det bara går har Stockholm Quality Outlet i år återigen teamat upp med Anneli Wallin, entreprenören bakom AW Deco, som har mer än 20 års erfarenhet av dekor och inredning. Hennes team har med stor omsorg smyckat området med den tio meter höga julgranen utanför huvudentrén. Den är imponerande stor och prydd med lampor och gyllene julkulor. Inne på området finns två lysande renar, ett stort lysande träd och stjärnor, och mängder av ljusslingor som möter besökarna i vilken riktning de än vänder din blick. Nytt för i år är ljussegel på Long Street och ljustak vid Waynes Coffee samt det höga tornet som klätts in med belysning bredvid Nike-butiken.

Är du – förutom att shoppa – även på jakt efter att ta fina bilder i en julig miljö till Instagram har du kommit helt rätt. Speciellt den stora julgranen och de två renarna är uppskattade fotostationer. Dela gärna din bild från SQO på sociala media och tagga Stockholm Quality Outlet.

Kolla in nya butiker på Stockholm Quality Outlet!

Vackra växtinstallationer

Ett annat företag som hjälpt till att pryda Barkarbys shoppingområde är Hässelby Blommor. Företaget har ändå sedan 1915 levererat makalöst vackra växtinstallationer, avsedda för att smycka upplevelsen på platsen de installeras på. Under åren har Hässelby Blommor lyckats etablera sig som en av de främsta leverantörerna av växtdesign-lösningar i hela landet.

– Det vi tänkte på förhand gällande outlet-området var att det är väldigt mysigt. Man får nästan en småstadskänsla där inne. Det vi saknade var dock små och lummiga grupper där folk kunde sitta. Därför har vi velat ordna en ännu skönare känsla på hela området, berättar Helén Magnusson, produktionschef på Hässelby Blommor.

Alla kan blomstra

Pergolan, entréerna, sittgrupperna och kundtoaletterna har alla blivit dekorerade av Stockholmsföretaget.

Målet är att fortsätta erbjuda besökarna i Barkarby samma lyxiga omgivning i framtiden, eftersom shopping handlar om så mycket mer än bara butikernas utbud. Stockholm Quality Outlet vill kunna erbjuda besökarna en ombonad känsla i ”den lilla småstaden”.

– Pergolan siktar vi på att klä om inför varje årstid och därför har vi hängt upp stjärnor och julkulor, för att det verkligen ska glimma i december. Det har vi dessutom följt upp med på kundtoaletten, där vi byggt på hantverket och gjort egna granträd. Målet som vi alltid kommer sikta mot är att, med hjälp av naturens kraft, få både människor och företag att blomstra, avslutar Helén Magnusson, produktionschef.

  • Växtprakt och mysstämning. Stockholm Quality Outlet är pyntat med vackra växtinstallationer gjorda av Hässelby Blommor, en av de främsta leverantörerna av växtdesign-lösningar i hela landet.

Fynda säkert och tryggt!

Hos Stockholm Quality Outlet i Barkarby kan du alltså ha det mysigt när du sakta strosar i en trygg utomhusmiljö bland uppemot 70 butiker samlade i ett stort utomhuscentrum.

Och här finns fina och smarta saker som passar nästan alla.

Dessutom får du gratis parkering – och alltid bra priser, mellan 30 och 70 procent längre än de ordinarie priserna i butik.

Så se till att vara säker och håll distans till varandra så att vi alla kan få en så stressfri och behaglig jul som möjligt – välkommen till fyndparadiset Stockholm Quality Outlet.

Så julshoppar du corona-säkert – all information

  • Annika Sandin, butikschef på Fourfield, välkomnar alla besökare till en butik med service, kvalitet och brett sortiment.
  • Barkarbys bästa frisör stavas Headspot där du kan göra ett riktigt klipp – i flera bemärkelser.
  • Funktion och kvalitet gör att många barn – och vuxna – uppskattar Kavat.
  • Morris har ett gediget utbud av herrkläder i premiumsegmentet att förkovra sig bland.