Nyheter

Let’s go denim

Jeans är så mycket. Jeans är klassiskt, modernt, säkert, utmanande, tåligt, kaxigt, sexigt, lagat, älskat… de flesta beskrivningar passar på jeans. Just i år fyller Levi’s 150 år sedan de första paret 501’or och eftersom det var den första modellen av jeans så fyller själva plagget jeans också 150 år. Så låt oss fira jeansen! Let’s go denim – till outletpriser! I butikerna på Stockholm Quality Outlet shoppar du alltid till minst 30-70% rabatt.

Hugo Boss

Calvin Klein’s design håller en minimal estetik samtidigt som den är djärv och edgy. Med en fantastisk passform och unik stil har denimserien från Calvin Klein alltid varit ett klassiskt val för både kvinnor och män. Dra nytta av stilen och förstärk stilen med tillbehör som damklockor och solglasögon. Här är några looks från deras senaste kollektion.

Oavsett vad din garderob behöver, har den senaste Tommy Jeans-kollektionen något som får din outfit att sticka ut. Hos Tommy Hilfiger på SQO finns jeans för både kvinnor, män och kids.

I år, 2023, firar Levi’s® 150 år. Det är ett och ett halvt sekel av 501® Original, alltså de första blå jeansen någonsin! Varje par jeans har en historia och människorna som bär dem har minnen och historia med sina jeans. Du minns säkert själv dina första par Levi’s-jeans!?

Hos Companys finns stilriktiga jeans från Saint Tropez och Part Two för kvinnor och från Matinique för män.

Filippa K gjorde sina första stretchjeans 1993. Idag fortfarande lika tidlösa i sin design. Just nu har Filippa K jeans för både dam och herr med 30-70% rabatt.

Som komplement till dina denim-kläder finns riktigt härliga sängkläder i mjukaste denim hos Lexington. Finns för både dubbel- & enkelsäng. Nu till 40% rabatt.

Utöver dessa butiker säljs jeans även hos Boss, Samsoe Samsoe, Gant, Oscar Jacobson, Lexington, Guess, Bruun & Stengade på SQO. Du är hjärtligt välkommen till oss!


The latest