fbpx

Odd Molly söker säljare

Arbetsuppgifter

Odd Molly söker nu en driven och försäljningsorienterad butikssäljare till bolagets butiker i Stockholm. I rollen som butikssäljare bidrar du till att butiken uppnår sina försäljningsmål genom att på ett professionellt sätt ta hand om butikens kunder och hålla en mycket hög servicegrad. Arbetsuppgifterna innebär även att ta betalt av kunden och ansvara för att kassan stämmer, se till att det är snyggt i butiken i form av att fylla på med varor, larmning och stä dning och hålla ordning och reda på personalutrymmen och lager.

 

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad och driven medarbetare som brinner för service och möte med mä nniskor. Du drivs av att överträffa kunders förväntningar och att uppnå butikens mål och du är en ambassadör för vårt varumärke. Du har erfarenhet från försäljning inom detaljhandel och har ett stort intresse för kläder. Viktigt också att du är social och positiv och vågar ta egna initiativ.

Tjänsten är en extraanställning med tillträde så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan på www.oddmolly.se/careers.

Vi ser fram emot din ansökan!