Nyheter

Ladda för dagar utomhus

Har du allt som behövs för att bejaka alla väder, oavsett om det regnar, blåser storm eller snöar omkring dig? Om du är rätt klädd och håller dig torr och varm är det bara härlig att vara utomhus. På Stockholm Quality Outlet finns ett stort antal butiker som säljer riktigt grymma outdoor-kläder och viss utrustning – alltid till outletpriser som minst är nedsatt 30% från ordinarie pris. Här har vi samlat lite inspiration och inblick vad du kan hitta hos oss i Barkarby.

Montane Trail Jacket från Röhnisch är en lätt vindjacka med huva som är perfekt för all typ av utomhusaktivitet. Vindjackan är tillverkad i ett vind- och vattentåligt material med en hög andningsförmåga. Jackan är dessutom behandlad med fluorkarbonfri DWR som är vatten- och smutsavvisande. Montane Trail Jackan är designad med en justerbar huva, nederdel och ärmslut för att stänga ute väder och vind och hålla dig bekväm och torr. Reflexdetaljer vid ärmar, rygg och bakficka för synlighet i mörker. Outletpris: 599 kr (ord. pris: 1.499 kr)

Hos Bergans of Norway hittar du allt från strumpor och ryggsäckar till skidkläder för hela familjen. Lifestylekollektionen har vardagsplagg som lånat teknologi från de renodlade outdoorplaggen.

Hos Didriksons finns ett imponerade utbud av funktionsplagg för både Dam, Herr och Barn. Här finns även riktigt bra regnkläder och gummistövlar.

Hos Home & Cook hittar du smarta hårdvaror för utelivet. Till exempel Tefals termosar och termosmuggar håller värmen i flera timmar och är vattentäta – passar perfekt att ha i väskan. WMF My 2 go set: 249:- (Rek: 529:-) Spana även in besticksetet Elegant med återanvändbart sugrör I stål. Perfekt för långa dagar oavsett om det är på jobb eller ute på språng.

Kontakta gärna butikerna direkt för produktfrågor.

The latest