Bästa stället att kitta upp vintergarderoben

Njuter du också av att termometern kryper nedåt och det blåser vintriga vindar? Årets kallaste månader är här och för att njuta av utomhusaktiviteter underlättar det att ha riktigt bra kläder på sig. 

På Stockholm Quality Outlet hittar du alla lager av viktiga och riktiga vinterkläder. Ullunderställ finns till exempel hos Bergans of Norway, snygga mellanlager hos J.Lindeberg och kraftiga, vatten och vindtäta ytterplagg hos Haglöfs och Peak Performance, vattentäta kängor finns hos Timberland och Ecco, bara för att välja några av alla de butiker som säljer kvalitetsprodukter. 

Eller kanske behöver du kitta upp vardagsgarderoben? Ett par snygga jobbskor, jobbyxor och jobbtröja? Utbudet är enormt här och priserna är minimala. Just nu pågår rea med väldigt förmånliga priser i de flesta butiker. Allt i samlat i ett utomhuscentrum med stora ytor för att kunna hålla distans till andra, bra parkeringsmöjligheter och alltid till outletpriser – 30-70% billigare än i ordinarie butiker. Välkommen att fynda!

Stockholm Quality Outlet har öppet nio timmar varje vardag och åtta timmar på helgerna så ni kan välja att komma en tid som passar er. Precis efter öppning samt sista timmen innan stängning är det alltid färre besökare.

Varmt välkommen!


Jul på Stockholm Quality Outlet

Stockholm Quality Outlet bjuder i år på grandios julbelysning och ett brett utbud av butiker. 

Dekor, belysning och vintriga växter
För att kunna erbjuda en så mysig julhandel som det bara går har Stockholm Quality Outlet i år återigen teamat upp med Anneli Wallin, entreprenören bakom AW Deco, som har mer än 20 års erfarenhet av dekor och inredning. Hennes team har med stor omsorg smyckat området med den tio meter höga julgranen utanför huvudentrén. Den är imponerande stor och prydd med lampor och gyllene julkulor. Inne på området finns två lysande renar, ett stort lysande träd och stjärnor, och mängder av ljusslingor som möter besökarna i vilken riktning de än vänder din blick. Nytt för i år är ljussegel på Long Street och ljustak vid Waynes Coffee samt det höga tornet som klätts in med belysning bredvid Nike-butiken.

Ett annat företag som hjälpt till att pryda området är Hässelby Blommor.  Företaget har ändå sedan 1915 levererat makalöst vackra växtinstallationer avsedda för att smycka upplevelsen på platsen de installeras på. Under åren har Hässelby Blommor lyckats etablera sig som en av de främsta leverantörerna av växtdesign-lösningar i hela landet.
– Det vi tänkte på gällande outlet-området var att det är väldigt mysigt. Man får nästan en småstadskänsla där inne. Det vi saknade var dock små och lummiga grupper där folk kunde sitta. Därför har vi velat ordna en ännu skönare känsla, berättar Helén Magnusson, produktionschef på Hässelby Blommor.
Pergolan, entréerna, sittgrupperna och kundtoaletterna har alla blivit dekorerade av Hässelby Blommor. Målet är att fortsätta erbjuda besökarna i Barkarby samma lyxiga omgivning i framtiden, eftersom ett besök här handlar om så mycket mer än bara butikernas utbud. Stockholm Quality Outlet vill kunna erbjuda besökarna en ombonad känsla i ”den lilla småstaden”.
– Pergolan siktar vi på att klä om inför varje årstid och därför har vi hängt upp stjärnor och julkulor, för att det verkligen ska glimma i december. Det har vi dessutom följt upp med på kundtoaletten, där vi byggt på hantverket och gjort egna granträd. Målet som vi alltid kommer sikta mot är att, med hjälp av naturens kraft, få både människor och företag att blomstra, avslutar Helén Magnusson, produktionschef.
Fynda säkert och tryggt!
Hos Stockholm Quality Outlet i Barkarby kan du alltså ha det mysigt när du sakta strosar i en trygg utomhusmiljö bland uppemot 70 butiker samlade i ett stort utomhuscentrum.

Varmt välkommen!

High street julbelysning o jeans
High square lysande träd skymning
High street passage Clarks skyming
Entré W2 inifrån Newhouse
Long street ljusslinga över hela

4 nya butiker öppnar på Stockholm Quality Outlet!

Först ut är vi glada att välkomna det danska herrmodehuset Bruun & Stengade som redan har öppnat sin butik. Deras stil karaktäriseras av ”Verklig stil borde viska, inte ropa”. Alltså, ni hittar inga stora logotyper på dessa plagg men snygg och stilren design i fina material. Bruun & Stengade öppnar först i en pop-up-butik på Long street för att i februari sen flytta in i sin permanenta butik på High street.

På fredag 6 november öppnar Campadre en pop-up-butik med endast inredningsartiklar – köksmaskiner, sängkläder, porslin och en del julartiklar. Här hittar ni fina varumärken från bland annat Star Trading, Smeg, och Modern House. Butiken ligger granne med Brunn & Stengade på Long street.

24 november öppnar även Lyle & Scott en klädbutik på Play plaza. Lyle & Scott är ett livsstilsvarumärke med kollektioner för honom och henne, tränings- samt golfspecialiserade plagg. Varumärket har en lång historia då företaget grundades redan 1874 i Skottland. Lyle & Scott står designar ett sofistikerat mode med en sportig stil. I outletbutiken i Barkarby kommer ni kunna hitta unika outlet-kollektioner samt både föregående och aktuella kollektioner till reducerade priser.

En till nyhet är att vår redan existerande butik Home & Cook öppnar en butik till – en pop-up-butik under två månader. Där kommer de sälja framför allt kok- och stekkärl. Butiken hittar ni på Play plaza bredvid Puma och de öppnar 13 november.

Vinterljusen på plats
Nu lyser vi upp höstmörkret med stämningsfull ljusdekor. Outletens gator lyser av mysig dekorbelysning och det behövs, det blir mörkt tidigt nu och som ett utomhuscentrum är ljusen extra viktiga. Vi hoppas att du ska njuta av vår vackra
miljö.

Öppettider
Alla butiker på SQO håller dessa gemensamma öppettider:

Måndag – Fredag 10-19
Lördag – Söndag 10-18

Vi har alltså inte öppet till kl 20 på vardagar längre, som det var tidigare. Vi tror inte att allt är som det var tidigare och vi enkelt kan återgå till hur det var innan pandemin slog till. Vi förstår att förutsättningarna har förändrats. Därför drar vi ner en timmes öppet varje dag för att hjälpa våra hyresgäster att hålla nere personalkostnader och ta sig igenom en fortsatt tuff period. Vi hoppas att dessa öppettider ska vara tillräckliga för er besökare. Ni är viktiga för oss och vi hälsar er hjärtligt välkomna till vår fina outlet!

SQO Höstträdet

Höstvackert i planteringarna

Våra vänner på Hässelby Blommor har skapat fantastiska planteringar med vackra kompositioner av kål, ljung, gräs, silvergirlang, höstbär, barrväxter av olika slag, silvergranar, tjuga och tallar i sköna blandningar.
Det maffiga höstträdet som står utanför vår huvudentré är ett som ett konstverk.
Pergolan på Short street är höstpimpad och den vackra höstdekoren fortsätter även in på vårt trevliga kundhygienutrymme.
Sommarens härliga fikonträd har bytts ut mot vinterträd för att ge en liten försmak av julen. Och apropå julen – vi har börjat få julbelysningen på plats. Det lyser upp så vackert i vårt område.
Vi har uppdaterat alla rutiner för att hålla en så säker miljö som möjligt. Vi tar situationen på stort allvar och följer riktlinjer och allmänna råd. Vår verksamhet har öppet som vanligt men vi vidtar nödvändiga åtgärder. Vår outlet village är i utomhusmiljö med frisk luft och stora ytor att sprida ut sig på.  Här följer information om vad vi gör för att öka säkerheten samt hindra spridning av virus.
 • Vi välkomnar dig med handsprit vid alla entréer som vi önskar att alla tvättar sina händer. Handsprit finns dessutom på kund-wc samt i alla butiker.
 • Alla butiker har räknat ut maxantal personer som de kan ha samtidigt i butik. Respektera det och gå inte in större sällskap i en butik i onödan. Vänta utanför butiken om du inte behöver gå in.
 • Några butiker har två entréer, en för inkommande kunder, en för utgående.
 • Markeringar visar var man bör stå för lämpligt avstånd.
 • Butikerna har uppdaterat sina hygieniska rutiner vad gäller avtorkning av handtag, kassadiskar, knappsatser på kortterminaler, överlämning av påsar, etc.
 • Vissa butiker har stängt sina provhytter. Det betyder att man får köpa produkterna och prova om den passar hemma istället.
 • Vissa butiker kräver att alla kunder har munskydd på sig för att komma in i butiken. Så är det tex hos Nike som bjuder på munskydd vid butiksentrén.
 • Vi är extra noga med att hålla rent i gemensamma utrymmen. Kund-wc rengörs regelbundet, ca varje 1,5 h. Under helgerna när vi har mer besökare har vi en städresurs stationerad där. Det har vi alltid haft, inte bara pga corona.
 • Våra matställen har bord på lagom långt avstånd från varandra. Det finns även möjlighet till platser utomhus om vädret tillåter.
 • Personalen tvättar händerna ofta med tvål och vatten och uppmanar våra gäster att göra detsamma
Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och som besökare ber vi dig att:
 • hålla avstånd till receptions- och kassapersonal
 • häng inte över disken
 • håll alltid 1,5 meters avstånd till andra besökare och undvik all direktkontakt.
 • uppehåll dig inte i kund-wc längre än nödvändigt. Sällskap väntar utanför wc-utrymmet i friska luften.
 • tvätta händerna ofta med tvål och vatten. Använd handsprit som komplement.
 • besök oss endast om du är helt frisk. Stanna hemma om du känner minsta symptom som hosta, feber eller förkylning. Avstå från att besöka oss om du har varit i ett riskområde, i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Coronavirus, Covid-19
Vi står för utrymmet, du står för avståndet dessa tider.

Hjärtligt välkommen till vår mysiga outlet village i Barkarby!