Kavat Barkarby

Kavats filosofi är att alla ska ha råd med kvalitetsskor – oavsett om det gäller barnskor, herrskor eller damskor. Kavats outletbutik i Barkarby är en outlet med allt vad det innebär. Favoriter från förra säsongen eller provskor till reducerade priser.
 

Hållbara skor i världsklass har gjort Kavat till ett av Sveriges mest älskade varumärken. Nu har den fjärde generationen tagit plats i familjeföretaget från Kumla i Närke. Många av skorna som tillverkas på den egna fabriken i Bosnien är certifierade under EU:s officiella miljömärkning. I Kumla driver företaget idag ett cirkulär center med eget skomakeri, repair-service och säljer gamla skor som nya under varumärket AsNew.

I Kavats outletbutik i Barkarby kan du fynda hållbara skor till hela familjen – alltid till minst 30% rabatt. Butiken erbjuder ett brett sortiment av barnskor, damskor och herrskor till riktigt bra priser. Vår utbildade personal hjälper gärna till med att mäta fötter och ge rekommendationer för att du som kund ska få den bästa möjliga köpupplevelsen.

Här kan också dina skor få nytt liv! Repair Service är en del av vår vision om att vara världens mest hållbara skoföretag.

Kavat fräschar upp dina skor så gott det går utifrån de förutsättningar som finns. De lagar trasiga sömmar, byter sulor, skosnören, rengör och putsar upp skinnet. Du kommer kunna fortsätta använda dina favoritskor i flera år framöver. Dessutom gör du miljön en tjänst genom att återanvända i stället för att köpa nytt. Idag erbjuder vi Repair Service på utvalda modeller till vuxen.
 
Vad ingår i Repair Service?
  • Ny yttersula.
  • Ny innersula.
  • Lagning av eventuella trasiga sömmar där det är tekniskt möjligt.
  • Nya skosnören.
  • Putsning och infettning.
  • En burk Kavat Eco vax (88 g).

 

Varmt välkommen!

 

Kontakt

barkarby@kavat.com
019-761 22 00