Kavat Barkarby

Kavats filosofi är att alla ska ha råd med kvalitetsskor – oavsett om det gäller barnskor, herrskor eller damskor. Kavats outletbutik i Barkarby är en outlet med allt vad det innebär. Favoriter från förra säsongen eller provskor till reducerade priser.

Hållbara skor i världsklass har gjort Kavat till ett av Sveriges mest älskade varumärken. Nu har den fjärde generationen tagit plats i familjeföretaget från Kumla i Närke. Många av skorna som tillverkas på den egna fabriken i Bosnien är certifierade under EU:s officiella miljömärkning. I Kumla driver företaget idag ett cirkulär center med eget skomakeri, repair-service och säljer gamla skor som nya under varumärket AsNew.

I Kavats outletbutik i Barkarby kan du fynda hållbara skor till hela familjen – alltid till minst 30% rabatt. Butiken erbjuder ett brett sortiment av barnskor, damskor och herrskor till riktigt bra priser. Vår utbildade personal hjälper gärna till med att mäta fötter och ge rekommendationer för att du som kund ska få den bästa möjliga köpupplevelsen.

Varmt välkommen!

 

Läs gärna > Kavat flyttar in

Kontakt

barkarby@kavat.com
019-761 22 00