Nyheter

Jackor, kappor och rockar – outletshoppa dina ytterplagg!

Vi börjar bli påminda om höstvindar och lite bitigare temperaturer. Om du behöver du nya ytterplagg är ett hett tips att shoppa det till outletpriser. På Stockholm Quality Outlet finns ett stort utbud – för dam, för herr och för barn, och alltid till minst 30% rabatt. Här visar vi några smakprov som visar på bredden av utbudet som finns.

Hos Bruun & Stengade hittar ni smakfullt herrmode. Dansk design när den är som bäst, diskret, välskräddat och med perfekta materialval.

Tunna och praktiska dunvästar och jackor från JOTT är en klassiker att ha i garderoben. JOTT, Just Over The Topp är ett franskt märke som grundades i Marseille 2010. Varumärket tillverkar ultra-lätta dunplagg som kombinerar god still med komfort och funktionalitet. Plaggen är lätta i vikt och tar minimalt med plats samtidigt som de är isolerande och vindtåliga. Dunplaggen kommer med en liten packpåse som de kan förvaras i. På så sätt är det alltid lätt och smidigt att få med förstärkningsplagget. Hos Fourfield Premium Outlet hittar ni passande plagg för både dam, herr och barn.

Hos Lexington finns ytterplagg både för dam och herr som säljs till upp till 50% rabatt.


The latest