Höstpepp och nya öppettider

På Stockholm Quality Outlet börjar sommarblommorna övergå till sensommarblommor och den krispiga höstluften har gett sig till känna. Det är ganska härligt ändå! Vad är väl en höstruskig dag utan en go stickad tröja? Hos Lexington och Samsoe Samsoe finns perfekta sådana i fina materialval. Nya schyssta boots finns hos Haglöfs, Vagabond och Timberland. Det nya proffsiga regnstället hittar du hos Bergans of Norway, Didriksons och Peak Performance. Och så klart – på Stockholm Quality Outlet säljs allt alltid till minst 30% rabatt. 

Från 1 september håller alla butiker på SQO våra nya gemensamma öppettider. Då gäller:

Måndag – Fredag 10-19
Lördag – Söndag 10-18

Vi har alltså inte öppet till kl 20 på vardagar längre, som det var tidigare. Vi tror inte att allt är som det var tidigare och vi enkelt kan återgå till hur det var innan pandemin slog till. Vi förstår att förutsättningarna har förändrats. Därför drar vi ner en timmes öppet varje dag för att hjälpa våra hyresgäster att hålla nere personalkostnader och ta sig igenom en fortsatt tuff period. Vi hoppas att dessa öppettider ska vara tillräckliga för er besökare. Ni är viktiga för oss och vi hälsar er hjärtligt välkomna till vår fina outlet!

 

Våra fina glassbarer på SQO finns kvar ett tag till med garanterat öppet på helger och övriga soliga dagar:

> Ben & Jerry’s säljer glass, milkshakes och bubbelvåfflor på Play Plaza.
> Waynes glassbar säljer fräsch kulglass, mjukglass och dryck på High street.  

NA-KD outlet popup-butik på besök

Det svenska varumärket NA-KD startade som e-handel 2016 och har tagit modebranschen med storm. Via sociala media och samarbeten med influencers har de lyckats nå ut till en stor, trendmedveten, ung målgrupp och räknas numer som ett starkt internationellt modevarumärke.

NA-KD outlet pop-up har förlängt sitt besök på SQO ända till 31 december. Ni hittar butiken längst upp på High street mellan Filippa K och Clarks.

Besök NA-KDs sida

iDeal of Sweden outlet pop-up-butik

Fynda smarta och snygga mobilskal och laddare hos iDeal of Sweden outlet pop-up. Där säljs alla produkterna med minst 50% rabatt. Passa på att besök butiken som finns på High Street mittemot Guess. Butiken trivs så bra på SQO så de har bestämt sig för att stanna längre, ända till 30 september.

Besök iDeal of Sweden's sida

Stockholm Quality Outlet följer utvecklingen av covid-19 löpande. Säkerhet för våra besökare och medarbetare är viktigt. Vi följer de riktlinjer som ges av lokala och nationella myndigheter gällande förebyggande av smitta. Vår outlet village är i utomhusmiljö med frisk luft vilket är extra bra i virustider. 

Vår outlet village är en mysig oas med flera vackra miljöer att slå sig ner i. Vi hoppas att du ska njuta av det. Vi står för utrymmet, du står för avståndet dessa tider. För allas trygghet och för att hålla nere smittspridningen följer vi Folkhälsomyndighetens direktiv.

> Alla butiker har ett maxantal av kunder som får vara i butiken samtidigt.
> Vi bjuder på handsprit vid entréerna, på kundtoaletterna och i de flesta butiker.
> Våra matställen har alla uteserveringar med bord på lagom långt avstånd från varandra.
> Vi har extra stort fokus på hygien och har skärpt våra redan strikta hygienrutiner ytterligare av städning på våra besökstoaletter, handtag och gemensamma ytor som folk tar på.
> Våra butiker har uppdaterat sina hygieniska rutiner vad gäller avtorkning av entréernas handtag, kassadiskar, knappsatser på kortterminaler, överlämning av påsar, etc.

 

Hjärtligt välkommen till vår mysiga outlet village i Barkarby!

SQO huvudentré sommar 2020
SQO spring 2020