Nyheter

Allt för vinterns äventyr!

Hitta allt för vinterns aktiviteter – till outletpriser! Fynda bland populära varumärken som Adidas, Bergans of Norway, Didriksons, Haglöfs, J.Lindeberg, Peak Performance, med fler. Alltid 30-70% rabatt på ordinarie priser.

Adidas TERREX är designade för att klara naturens alla krafter. Allt från varma, tåliga vandringsskor till vindtäta jackor och varma sköna fleecejackor.  

Bergans of Norway’s skidprodukter har utvecklats utifrån tanken att de ska fungera för alla slags skidaktiviteter, från måttlig till hög aktivitet, för friåkning, preparerade pister och topptur. Produkterna i kategorin är utvecklade för att skydda mot väder, isolera och ge god rörelsefrihet. Funktioner och detaljer som fickor, ventilationsmöjligheter och justeringar är genomtänkta och strategiskt placerade.

Just nu 70% rabatt på massor av varor!

Hos Didriksons finns vinterställ i alla lager för både barn och vuxna. Didriksons grundidé är att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek.

Hos Haglöfs hittar du funktionella outdoorkläder för både dam och herr. När man beger sig ut i backen vill man vara rätt klädd för att få ut det mesta av utförsåkningen, oavsett om du åker skidor eller snowboard. För nybörjare likväl som för professionella skid-och snowboardåkare är det viktigt att ha kläder som skyddar huden mot snö och kyla som gärna letar sig in i klädernas öppningar kring midja, ärmslut och huvud. Här har Haglöfs inkluderat detaljer såsom muddar, dragskor och kardborreband som omsluter tyget mot huden för ökad isolering och komfort.

Med mode från J.Lindeberg kan du räkna med snygga vinterkläder utan att göra avkall på komfort, slittålighet, funktionalitet och kvalitet. J.Lindeberg strävar hela tiden efter att erbjuda det bästa ur skidmodet och ser till att du kan välja mellan många olika modeller och färger vare sig du letar efter en skidjacka, en skidoverall, skidbyxor eller skidaccessoarer.

Fram till mars finns J.Lindeberg ski popup på området som är fullt med moderika skidkläder! Just nu 70% rabatt på många varor!

Peak Performance grundades år 1986 i Åre av tre passionerade skidåkare. Produkterna har en kompromisslös kvalité och kombinerar funktion, design och innovation. De strävar ständigt efter att förnya, förbättra och inspireras av naturen och en aktiv livsstil.


Följ oss på sociala medier!

The latest