Nyheter

Hitta allt för vinterns aktiviteter!

Hitta allt för vinterns aktiviteter – till outletpriser! Fynda bland populära varumärken som Haglöfs, Peak Performance, Bergans of Norway, J.Lindeberg, Sail Racing, Didriksons med fler. Alltid 30-70% rabatt på ordinarie priser.

Hos Haglöfs hittar du funktionella outdoorkläder för både dam och herr. När man beger sig ut i backen vill man vara rätt klädd för att få ut det mesta av utförsåkningen, oavsett om du åker skidor eller snowboard. För nybörjare likväl som för professionella skid-och snowboardåkare är det viktigt att ha kläder som skyddar huden mot snö och kyla som gärna letar sig in i klädernas öppningar kring midja, ärmslut och huvud. Här har Haglöfs inkluderat detaljer såsom muddar, dragskor och kardborreband som omsluter tyget mot huden för ökad isolering och komfort. Eftersom skidåkning och snowboardåkning innebär ansträngning för kroppen i utförsåket och stillasittande i liften uppför har Haglöfs lagt stort fokus på att skidkläderna ska andas väl samtidigt som de är värmande vid kyla och blåst. Kombinationen av funktionellt material och smarta, anpassningsbara detaljer ger dig en komplett klädsel för åkning i pist och offpist!

Med funktionella, tekniska plagg håller du dig varm och bekväm oavsett om du åker i preparerade pister eller roar dig offpist. Bergan of Norways skidprodukter har utvecklats utifrån tanken att de ska fungera för alla slags skidaktiviteter, från måttlig till hög aktivitet, för friåkning, preparerade pister och topptur. Produkterna i kategorin är utvecklade för att skydda mot väder, isolera och ge god rörelsefrihet. Funktioner och detaljer som fickor, ventilationsmöjligheter och justeringar är genomtänkta och strategiskt placerade. Fram till 5 februari får du 60% rabatt på ordinarie priser i outletbutike på SQO.

Peak Performance grundades år 1986 i Åre av tre passionerade skidåkare. Produkterna har en kompromisslös kvalité och kombinerar funktion, design och innovation. De strävar ständigt efter att förnya, förbättra och inspireras av naturen och en aktiv livsstil.

Sail Racing är ett svenskt märke från västkusten som tillverkar både funktionella och tåliga plagg som tål tuffa väderförhållanden, och snygga och praktiska tröjor. Deras outletbutik på SQO öppnade hösten 2022.

Med mode från J.Lindeberg kan du räkna med snygga vinterkläder utan att göra avkall på komfort, slittålighet, funktionalitet och kvalitet. J.Lindeberg strävar hela tiden efter att erbjuda det bästa ur skidmodet och ser till att du kan välja mellan många olika modeller och färger vare sig du letar efter en skidjacka, en skidoverall, skidbyxor eller skidaccessoarer. Det spelar ingen roll om du är en semi-professionell skidåkare, en glad amatör, en skidåkare som föredrar backar och snowboard eller en längdåkare – hos J.Lindeberg finns något för alla skidälskare.

Hos Didriksons finns vinterställ i alla lager för barn. Just nu får alla som blir medlemmar hos Didriksons ytterligare 20% rabatt på det redan låga outletpriset.


The latest