Inspiration

Heta tips till pappa

Den 14 november är det Fars Dag. Är slipsen fortfarande presenten No1? Vi har svaret och dessutom flera tips på fina saker till far.

Slipsen är fortfarande ohotad etta!

Varannan pappa får en slips på Fars Dag. Men det betyder också att hälften av alla pappor får någonting annat. Här får du flera fina tips på presenter som vi vet att han blir glad för. Känner du dig ändå lite osäker, så ja, hos oss hittar du även slipsar.

Funderar du på vad du ska köpa till pappa på Fars Dag? På Stockholm Quality Outlet har du över 200 välkända varumärken i 70 trevliga butiker att välja mellan. Alltid till 30-70% lägre pris. Så kvalitet behöver inte kosta skjortan.

För att underlätta för dig så har vi gjort ett urval som passar pappa som handsken. Behöver han en ny skjorta, grooming-kit, nya pyjamasbyxor, en gjutjärnsgryta eller kanske en ny klocka?

Få stuk på pappas skägg

Är pappa lite vildvuxen? Med Björn Axéns grooming kit får han rätta stuket på skägget. Beard grooming kit är framtagen tillsammans med professionella stylister. I Beard kit ingår skäggtrimmer, en mustaschsax, borste och ett reseetui av hög kvalitet.

Skjortor och accessoarer för alla tillfällen

Ge pappa en skjorta eller slips eller kanske något annat. På Eton hittar du till exempel snygga välskräddade kvalitetsskjortor för både jobbet och fritiden. Näsdukar till bröstfickan, halsdukar och givetvis moderna snygga slipsar.

Fars nya favoritgryta?

Gillar pappa att laga god mat? Franska Le Creuset ger honom precis det som en peppad hemmakock behöver. Buffégrytan är perfekt till härlig pasta, risotton, paella eller varför inte tipsa far om att baka en focaccia i ugnen. Har han redan en, så finns det massor med andra fina saker som gör matlagningen till ett rent nöje. Som till exempel rejäla stekpannor med gjutjärnshandtag som funkar lika bra på spisen som i ugnen. Alltid till minst 30% lägre pris än i vanliga butiker.

Säg god natt på Fars dag

Ge pappa en riktigt god natts sömn. Från klassiska Lexington hittar du bland mycket annat ljuvligt sköna bäddset i högklassig flanell och bomull samt mjuka härliga pyjamasset. Dessutom sköna badrockar och fina accessoarer.

Sätt lite klass och stil på pappa

Vad trivs pappa i för kläder? Eller rättare sagt: Vad behöver han? I Oscar Jacobssons butik hittar du den rätta stilen för höstens mode. Uppklätt för jobb eller fest eller lite mer avslappnad klädsel för sköna lediga dagar. Alltid snyggt och välklätt. Och alltid till 30 – 70% lägre pris än i vanliga butiker.

För far i tiden

Hur är det med pappa? Har han en tidsenlig klocka eller ett schysst armband? På Ur & Smycken hittar du flera snygga och moderiktigt klockor och tuffa armband. Just nu kan du till exempel köpa snygga klockor från Seiko och Morris till 30% respektive 50% lägre pris än i vanliga butiker.

Packa pappas kappsäck

Har far ordning på sina saker när han är ute och far? Hos världsledande Samsonite hittar du till exempel den smarta ryggsäcken med datorfack och förvaring för allt pappa behöver ha med sig.

Manligt hos Morris

Det svenska modehuset Morris designar både preppy och casual herrkläder. I deras outletbutik i Barkarby kan du göra otroligt fina fynd.

Till pappas äventyr

Den äventyrliga pappan behöver så klart en riktigt bra termosmugg och bestickset i återanvändningsbart material.

Visste du att:

Fars Dag firades i Sverige första gången 1931. Den infaller andra söndagen i november. Förebilden är amerikansk och initiativtagaren var en viss Sonora Smart Dodd i Spokane, USA. Hon ville hylla sin far – en veteran från det amerikanska inbördeskriget – som ensam hade fostrat sju barn efter att modern avlidit i barnsäng.
Källa: Nordiska Museet.


Vad är du intresserad av?

Mode för kvinnor
Mode för män
Mode för barn
Skor
Accessoarer


The latest