Om oss

På Stockholm Quality Outlet hittar du 70 butiker som tillsammans erbjuder mer än 100 olika varumärken – dessutom alltid till 30–70% lägre priser än i stan. I våra butiker har du chansen att göra riktiga fynd bland mode, skor, sport, outdoor, accessoarer och heminredning.

Upplev spänningen med en outlet! Här har du chansen att göra fynd som verkligen är unika – ena gången hittar du jackan du tittat på inne i stan men nu till halva priset, andra gången snubblar du över en provkollektion. Två gånger om året, i juni och efter jul, har vi dessutom outletrea med ännu lägre priser. Supersmart shopping!

På Stockholm Quality Outlet shoppar du bekvämt. Vi har gott om parkeringsplatser där du parkerar gratis i fyra timmar med P-skiva. Hos oss shoppar du i en lugn och trevlig miljö utan biltrafik. Vi har två lekplatser för barnen, och blir du hungrig av allt fyndande finns det både restauranger och caféer.

Hos oss dyker nya fynd upp hela tiden.
Se därför till att hålla dig uppdaterad genom dessa tre tips!

1. Besök oss ofta

Eftersom våra butiker ständigt får nya leveranser ökar du chansen att upptäcka de bästa fynden om du besöker oss ofta.

2. Gilla oss

På vår Facebook-sida släpper vi våra fynd och erbjudanden direkt när de kommer ut i butik. Gilla oss och du får dem direkt i ditt flöde. Våra bästa erbjudanden får du en gång i månaden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Här på vår webb får du givetvis också full koll på alla våra fynd.

3. Ring och hör efter

Vet du precis vad du vill ha så är det enklast att ringa till butikerna för att kolla om de fått in det du letar efter. Kontkaktuppgifter finner du på respektive butiks egen sida, klicka på logotypen för den butik du vill kika lite extra på.