BUTIKSSÄLJARE TILL ABECITA/SALMING

Butikssäljare till Abecita/Salming Stockholm Quality Outlet i Barkarby

Abecita, Salming Underwear/Swimwear samt Swegmark säljer idag underkläder och bad i Stockholm Quality Outlet i Barkarby sedan många år.

Vi söker dig som har förmågan att lyssna in kundens behov, uppfylla kundens önskemål, tillhandahålla produktkunskap, inspirera och sälja. Det är viktigt att du har viljan och förmågan att ge Abecita/Salming/Swegmarks kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Att aktivt arbeta med att utveckla och förbättra ditt sälj samt service för att överträffa uppsatta försäljningsmål och nyckeltal
  • Att du håller ordning i butik och lager samt följer uppsatta rutiner
  • Att aktivt arbeta med merförsäljning
  • Att aktivt jobba för att butiken följer Abecita respektive Salmings koncept.
  • Att ihop med Butikschefen vara en del i planerandet och genomförandet av marknadsplanen och försäljningsmålen.
  • Att presentera våra varor på bästa möjliga sätt och följa upp och säkerställa att våra försäljningsaktiviteter ger resultat.
  • Att visa våra varor i fönster och butik, se till att det ser inbjudande ut.

Som person är du försäljningsdriven, engagerad och har en vilja av att alltid förbättra det du gör. Du brinner för att alltid ge alla kunder en god service där passform är extra viktigt. Du har god erfarenhet av butiksbranschen och kan arbeta strukturerat även när tempot är högt. Erfarenhet av liknande befattning inom Outlet är meriterande.

Heltidstjänst alternativ deltidstjänst innebär till att börja med en tidsbegränsad anställning som kan leda till tillsvidare anställning. Både heltid- och deltidstjänsterna kommer med en provanställning.

Skicka ditt personliga brev samt CV med foto till jobb@abecita.com. Markera din ansökan med ”Butiksansvarig Stockholm Quality Outlet” eller ”Butikssäljare Stockholm Quality Outlet” Intervjuer kommer att ske löpande.

Placeringsort
– Stockholm Fashion Outlet, Barkarby i butiken Abecita/Salming/Swegmark.

För frågor:
Yvette Gilbert/Försäljningschef: 0722-254722

Skicka din ansökan till: jobb@abecita.com

Tillträde :
Omgående

Om Företaget:

Abecita har en lång tradition av att tillverka underkläder sedan 1932. Bolaget Abecita AB äger även licensen att distribuera Salming Underwear med främst underkläder och bad till både kille och tjej. Varumärkena sälja främst i Norden och har en stark position på den Svenska marknaden. Huvudkontoret ligger i Borås och ingår i Swegmarkskoncernen. www.abecita.comwww.salmingunderwear.com & www.swegmark.se.