Information om covid-19 / coronavirus. Läs mer >
Information in regards to covid-19/coronavirus. Read more >
Information in regards to covid-19/coronavirus. Read more >

70 butiker med fyndpriser – för att du ska spara pengar och känna dig som ett proffs på golfbanan

70 butiker med fyndpriser – för att du ska spara pengar och känna dig som ett proffs på golfbanan

Bli en vinnare på golfbanan ­och spara pengar!

Att handla kläder och utrustning inför golfsäsongen kan vara både dyrt och tidskrävande.
Men inte om du hittar ut till Stockholm Quality Outlet – bara 20 minuters bilväg från Stockholm.
Här samlas omkring 70 butiker med riktiga fyndpriser – allt för att du ska kunna spara pengar och känna dig proffsig på golfbanan.

Ett par mil mil norr om Stockholm ligger Stockholm Quality Outlet. Här i Barkarby, på det som en gång var Sveriges första flygfält, ligger en av Sveriges största handelsplatser och Sveriges största outlet av premiumprodukter/premiumoutlet med omkring 70 butiker med fler än 350 varumärken.

Och naturligtvis är detta också ett fyndställe för precis allt du behöver i golfväg.

Du shoppar dessutom i en lugn och trevlig miljö utan biltrafik och de generösa utomhusytorna gör att du slipper trängas med din omgivning.

Rasmus Mildek, butiksansvarig på Golf Outlets i Stockholm Quality Outlet.

”Något för alla golfare”

Ett paradis för golfälskarna är Golf Outlets, där Rasmus Mildek är butiksansvarig. Det är en av de äldsta butikerna på Stockholm Quality Outlet och har varit med sedan öppningen av outleten i Barkarby 1998 – om än inte i samma lokaler.

Här finns det mesta du kan tänka dig vilja ha med dig ut på golfbanan.

– Vi har något för alla golfare men inriktningen är väl till den vanliga medelspelaren. Och som det är nu med rådande covid-19-pandemin är det full fart. Läget i Sverige i dag har gjort att många har börjat spela golf så vi har att göra, säger Rasmus.

Välj bekväma skor

Skohyllan vittnar om en bredd och det finns skor för alla smaker och tycken.

– Vi har styva, mjuka och allt däremellan. Men jag brukar rekommendera personer som kommer in och inte riktigt veta vad de vill ha att köpa skor som är sköna. Du ska ändå gå på banan några timmar åt gången. Sedan är det viktigt att de är vridstyva och tål lite vatten, säger Rasmus och plockar fram en favorit från hyllan.

– Sedan väljer du själv om du vill ha skor som har extra grepp i form av gummidobbar eller inte.

Svinga i simulator

Om skohyllan var omfattande så är det inget emot klubbhyllorna. Golf Outlets har fokus på några märken och när det kommer till klubbor så hittar du det mesta av det bästa från både Wilson, TaylorMade, Callaway och Cobra.

Är du ute efter att skaffa klubbor så hjälper naturligtvis Rasmus och hans kollegor till att passa ut så att du får bästa tänkbara klubbor för bästa tänkbara priset.

– Vi har klubbpaket i många olika prisklasser och tack vare vår golfsimulator så kan du som köpare också prova ut klubborna. Det är ju viktigt hur de känns när man svingar och puttar.  Det kan du få prova på här hos oss, förklarar Rasmus.

Förutom att provsvinga i simulatorn eller på puttinggreenen i butiken kan du dessutom få hjälp att förlänga klubbor med olika skaft.

Få shoppingkassan att räcka längre – se sommarens bästa erbjudanden

30-70 procent lägre pris!

Går man runt i golfbutiken i Stockholm Quality Outlet hittar du även mängder av golfvagnar, handskar, bollar och peggar.

– Ja, vi har det mesta som man behöver. Och det till 30-70 procent längre pris än jämfört med ordinarie pris. Det finns mycket att fynda hos oss om man är golfintresserad, säger Rasmus.

Förutom all utrustning har Golf Outlets naturligtvis också en hel del golfkläder och på ställningar hänger kläder från bland annat Puma, Daily Sports och Abacus för att nämna några.

Men Golf Outlet är långt ifrån ensam med att sälja golfkläder på Stockholm Ouality Outlet. Här finns dessutom J.Lindeberg, Röhnisch och Peak Performance som alla erbjuder funktionsplagg för sköna golfpromenader.

  • På J.Lindeberg hittar du bland annat byxor och pikétröjor till strålande priser och i alla möjliga färger.

Märket som andas golf

Ett varumärke som verkligen andas golf – och som faktiskt startade med fokus på just golf – är J.Lindeberg.

– Ja och det inte alla vet är att Johan Lindeberg, som startade märket 1996, tog hjälp av sin vän golfaren Jesper Parnevik som bar hans kläder på PGA-touren, säger Peter-Patrik Isaksson, butikschef på J.Lindeberg i Stockholm Quality Outlet och på NK-sport.

Och vem minns inte när Jesper Parnevik vann karriärens allra första särspel på PGA-touren i Texas år 2000 iklädd ett par rosa tajta byxor – från J.Lindeberg och blev största snacket i golfvärlden. 2002 kom företaget med sin första damkollektion och i dag är J.Lindeberg ett av de ledande golfklädmärkena på golfbanorna runt om i Sverige.

– Men det är många som inte golfar som köper kläderna också. Man behöver inte golfa för att köpa J.Lindeberg, skrattar Peter-Patrik.

Peter-Patrik Isaksson, butiksansvarig på J.Lindeberg i Stockholm Quality Outlet.

Färgglatt och funktionellt

J.Lindeberg var det första klädmärket att arbeta mer med färg för användning på golfbanan, och mottot har hela tiden varit snyggt, färgglatt och funktionellt.

Här hittar man bland annat härliga sommartunna byxor i Micro Stretch – både för dam och herr – som andas bra och torkar snabbt.

– Ja, det är en av våra storsäljare. Perfekt för en bra svensk golfsommar. Sedan har vi massor av pikétröjor i alla möjliga färger till ruskigt bra priser, säger Peter-Patrik och visar upp tröjan KV, som står för kioskvältare eftersom första kollektionerna sålde slut så snabbt.

Ordinarie pris i butik är 900 kronor men på Stockholm Quality Outlet är den din för 600 kronor.

Märkesvaror till 30-70 procent rabatt – se de bästa outletfynden just nu!