Nyheter

Allt för höstens outdoor-äventyr!

För många är hösten en aktiv period fylld med vandringar, skogspromenader eller andra utomhusaktiviteter. Hitta allt för just ditt äventyr hos oss – till outletpriser! Fynda bland populära varumärken som Bergans of Norway, Didriksons, Haglöfs, Peak Performance, Sail Racing, Timberland med fler. Alltid 30-70% rabatt på ordinarie priser.

Bergans of Norway är en ledande aktör inom utvecklingen av funktionell friluftsutrustning och tekniska plagg. I nära samarbete med ett testteam med professionella polarfarare och äventyrare utvecklar de utrustning av högsta kvalitet.

Didriksons är Skandinaviens största varumärket för regn- och funktionsplagg. De designar kläder med fokus på att du ska kunna göra precis ­vad du vill, när du vill, och fortfarande vara torr, glad och må bra.

Kärnan i Haglöfs är deras designers – friluftsentusiaster och före detta elitidrottare som utvecklar koncept som inte bara är baserade på det senaste modet utan också på de behov som användarna har.

Kärleken till sport och till naturen är ledstjärnorna för Peak Performance och med det aktiva utomhuslivet i fokus skapar de avancerade och innovativa skidkläder, utomhusutrustning, golf- och träningskläder för alla åldrar.

Sail Racing är ett svenskt märke från västkusten som tillverkar både funktionella och tåliga plagg för tuffa väderförhållanden, samt snygga och praktiska tröjor.

Timberland erbjuder ett komplett utbud av skor, kläder och accessoarer för människor som värdesätter målmedveten stil och delar varumärkets passion för att njuta av och skydda naturen.

The latest