Nyheter

aim’n på outletbutik på SQO!

Aim’n är ett ledande varumärke inom träning för kvinnor med innovativa produkter av hög kvalité, Varumärket har en tydlig strategi att skapa nästa generation av produkter inom träning och aktiv livsstil. Bolaget grundades 2014 i Halmstad av barndomsvännerna Tekla Acs and Helen Van och har blivit en succé.

Det började med en dröm och ett instagramkonto med kitesurfing och Tekla Acs i andras träningskläder. Idag är det ett bolag som är värderat till över 1 miljard och som säljer sina produkter världen runt. Redan från början låg fokus på träningkläder med smart passform och att de inte skulle vara genomskinliga. Tillsammans drev de två ägarna ett instagramkonto för att peppa till träning och göra det man tycker är kul. När bilderna på Tekla och Helen publicerades på instagramkontot blev folk som tokiga och undrade var man kunde köpa kläderna. Ett halvår senare lanserades den första kollektionen – som sålde slut på 4,5 h! Sedan dess har det alltså rullat på i raketfart.

Ni hittar aim’ns butik i hörnet av Play Plaza och Long Street mellan adidas och Samsonite, där tidigare CDLP hade sin butik.

Hjärtligt välkomna!

The latest