Nyheter

adidas touchdown

adidas touchdown

Fredag 17 september kl 10.00 inviger vi äntligen adidas sprillans nya outletbutik på Stockholm Quality Outlet. Det blir en spännande, storslagen dag på outleten! För att skapa adidas butik har vi byggt ihop fyra gamla butikslokaler, flyttat fram fasaden nästan åtta meter, tagit ner lyktstolpar, anlagt stentrappa och tagit hänsyn till en kulturminnesskyddad fasad från tiden då Kungliga Svea Flygflottilj F8 låg här. Arbetet har varit ganska utmanande och tagit sju månader att färdigställa.

adidas butik blir den största butiken på hela SQO med en premiumkänsla i inredning, skyltning och mycket fina produkter. Här hittar ni ca 200 skomodeller, massa träningskläder och träningstillbehör. Ett fantastiskt utbud för fotboll, löpning, med mera. Outletens ständiga kundlöfte är att alla produkter alltid ska säljas till minst 30% rabatt. Det gäller så klart även på adidas.

Samma dag öppnar även en ny Food hall med sex olika kök, granne med adidas. Dessutom öppnar vi vår stora lekplats som har blivit renoverad och ommålad. Det blir verkligen en festlig dag på outleten!

Hjärtligt välkommen!

The latest