Information om covid-19 / coronavirus. Läs mer >
Information in regards to covid-19/coronavirus. Read more >
Information in regards to covid-19/coronavirus. Read more >

Så, hur gör man egentligen för att lyckas hitta de bästa fynden? Vi har listat 10 ovärderliga tips inför ditt besök hos oss.

Så, hur gör man egentligen för att lyckas hitta de bästa fynden? Vi har listat 10 ovärderliga tips inför ditt besök hos oss.

10 ovärderliga tips för bästa outlet shoppingen

De flesta associerar Stockholm Quality Outlet med fantastiska fynd – med all rätt! Men är du inte förberedd kan det sluta med en rad oanvända plagg som bara tar plats i garderoben.

Så, hur gör man egentligen för att lyckas hitta de bästa fynden? Vi har listat 10 ovärderliga tips inför ditt besök hos oss.

1. Scanna din garderob
Innan du ger dig av, gå noggrant igenom din garderob och scanna av vad du egentligen har där inne i gömmorna. Viktigast av allt – vad saknar du?

2. Gör en lista (men låt den inte begränsa dig!)
Skriv en lista på det du behöver så att du blir effektiv, och så du har en livlina om du känner dig helt rådvill när du väl på plats. Men, låt inte listan hindra dig från att upptäcka och inspireras av andra saker du stöter på – insup varje ny butiks utbud.

3. Klä dig rätt
Förbered dig på att spendera en del tid i provrummen, och bär bekväma kläder som är enkla att ta på och av. Skippa därmed de tightaste stuprörsjeansen och toppar med på tok för många knappar. Satsa också på att klä dig i neutrala färger, som kan tänkas passa till det mesta du provar.

4. Bjud med ett smakråd
Ta med den där (ibland jobbigt) ärliga vännen, som du helhjärtat litar på och håller dig på alerten! Var varandras ledstjärnor genom provrum och klädhästar fyllda med fynd.

5. Stressa inte – ta god tid på dig
Shoppingrundan kommer ta tid, men i slutändan kommer du bara vara glad ju mer tid du tog på dig (även om det i stundens svettiga hetta i provrummet kan kännas outhärdligt). Avsätt en heldag inför ditt besök hos oss! Glöm inte bort att vila mellan varven, slå dig ner och fika samt fyll på med energi när orken sviker dig!

6. Navigera dig fram via vår hemsida
Vad är du på jakt efter? I menyn på qualityoutlet.com finner du vilka butiker som finns på området och ett axplock av vad de erbjuder. Var ska du gå, och hur ska du hitta? Oroa dig inte, förutom många kartor på plats har vi Google Maps kopplat till samtliga butiker på hemsidan!

7. Spana in våra nordiska märken
Det nordiska modeundret är i särklass bäst i världen när det kommer till smakfull, minimalistisk design, och många turister vallfärdar till Stockholm för att kunna shoppa just det. Ta till vara på lyxen att du redan är här, och spana in de nordiska varumärken vi har på vårt område! Vi talar bland annat By Malene Birger, Acne Studios, Filippa K, Sand, Samsøe & Samsøe, Masai och Kavat.

8. Basplagg är alltid ett säkert kort
Den här punkten kanske låter tråkig – men satsa på basplagg. Investera i en snygg och användbar kavaj i bra kvalitet, vita skjortor och kostymbyxor. Användbara basplagg som kanske inte alltid är så kul att köpa till ordinarie pris, helt enkelt.

9. Låt inte priset avgöra
Den där brokiga, mönstrade volangtoppen som säljs till ett riktigt fyndpris kanske känns som ett kul köp, men tänk efter – kommer du verkligen använda den? Om den med största sannolikhet bara kommer damma och ta plats i din garderob, skippa köpet!

10. Besök oss en vardag!
Sist men inte minst – om du kan besöka Stockholm Quality Outlet en vardag istället för en helgdag, gör det! Vi har öppet från 10.00 på morgonen till 19.00 på kvällen, och det är mycket lugnare både i butikerna och på parkeringen. En mindre stressig shoppingupplevelse brukar mynna ut i de bästa köpen, det är ju sedan gammalt. Jobbar du och har fullt upp om dagarna? Kom efter jobbet, varva ner och prova kläder i lugn och ro.