Sportinriktad säljare till MnO Sports Outlet

Vi söker en sportinriktad säljare till MnO Sports Outlet, i Stockholm Quality Outlet (Barkarby). Fokus för butiken ligger på varumärket Under Armour, men har även andra sportvarumärken som New Era, Drop of Mindfulness, Majestic, Mountain Works, m fl. drivkraft att arbeta med just varumärket Under Armour!

 

Tjänsten är 10tim/vecka plus extra vid behov. Det finns en stor chans till fler fasta timmar. Det är viktigt att du är flexibel. Lön enligt överenskommelse.
Om du älskar sport, träning och service är du varmt välkommen att söka till oss!

 

Vi söker dig som är en talangfull, engagerad och positiv säljare som sätter kunden i fokus. Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet. Du har en stark känsla för service och förstår innebörden med att ta kontakt med våra kunder. Vi ser gärna att du är både intresserad av sport och träning, samt har en naturlig koppling till dessa frågor. Vi ser gärna att du har en stark drivkraft att arbeta med just varumärket Under Armour!

 

Skicka din ansökan till alexandra.icten@mno.se och döp mejlet ”Extra säljare Barkarby”, dock senast 15/12-2017.

 

MnO international AB är ett distribuerande företag inom modebranschen som företräder ett urval av noga utvalda kvalitetsmärken gentemot främst den skandinaviska marknaden. Företaget grundades 1997 och är beläget i stora, moderna lokaler med egna showrooms i Hammarby Sjöstad. I dagsläget finns drygt 70 anställda på företaget; 25 butikssäljare och ett stort antal säljbyråer som MnO samarbetar med på olika marknader för att säkerhetsställa bästa möjliga service för varje varumärke. MnO International ‘s filosofi bygger på starka och långsiktiga relationer med sina partners, återförsäljare, tillverkare och försäljningsagenter. Deras imponerande portfölj består av spännande märken indelade i divisionerna Fashion och Sport.