Röhnisch söker helgpersonal

Röhnisch Sportswear AB är ett växande svenskt företag som äger och utvecklar varumärken med inriktning mot framförallt sportkläder. Våra två varumärken Röhnisch och Stay in Place finns representerade på fler än 20 marknader. Våra varumärken säljs via sporthandeln, varuhus, online och golfbutiker runt om i Europa och Norden och via våra egna butiker och Röhnisch Webbshop. Med stor passion utvecklar vi ständigt våra varumärken och vår organisation. Just därför är det viktigt för oss med glädje, energi, enkelhet och ansvar och det är så vi driver vårt företag.

 

Nu söker vi en ny medarbetare i vår butik på Stockholm Quality Outlet.

 

Butikssäljare, Barkarby

 

Som Säljare i vår butik är du ansvarig för:

Att alltid sätta kunden i fokus! Detta genom att vara en bra ambassadör för varumärket och hjälpa kunden fram till rätt köpbeslut.

Att aktivt arbeta med merförsäljning

Att aktivt jobba för att butiken följer Röhnisch koncept.

Att presentera våra varor på bästa möjliga sätt och följa upp och säkerställa att våra försäljningsaktiviteter ger resultat.

Att visa våra varor i fönster och butik, se till att det ser inbjudande ut.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som älskar att arbeta med service, där ditt personliga engagemang i kunderna höjer köpupplevelsen. Vi tror att du är en Team Player med en positiv inställning och med en stark drivkraft. Vi ser gärna en person som vill utvecklas samt bli utmanad på ens försäljningskompetenser. Att vara säljare hos oss innebär att du har förmågan att se den affärsmässiga helheten. Du ser varje kund som viktig. Med personlig service och engagemang är du en ambassadör för varumärket.

 

Meriterande om du arbetat med försäljning kombinerat med Visual Merchandising inom retail tidigare.

 

Tillträde: I början av Maj.

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Varannan helg. Ca. 11h/helg.

 

Låter det här intressant?

Ansök idag! Vi kommer att hålla intervjuer löpande!

 

Har du frågor om denna rekrytering är du välkommen att höra av dig via mail till: