POMPdeLUX söker sommarpersonal

Vi söker en duktig Sales Assistant som har lust att vara en del av vårt team på POMPdeLUX i Stockholm Quality Outlet. Tjänsten är sommarpersonal med möjlighet till förlängning som extra. Som Sales Assistant kommer du att tillsammans med butikschefen och andra anställda ha ansvaret för butikens dagliga drift, dvs. allt från butikens utseende, lager och säljsiffror. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, motiverad och har en god överblick.

 

VI FÖRVÄNTAR OSS ATT DU:

  • Har en passion för mode och nya trender
  • Gärna har erfarenhet av försäljning (från liknande tjänst)
  • Är målinriktad
  • Är en teamplayer
  • Är service-minded och en god säljare

 

POMPdeLUX är en dansk verksamhet som säljer stiliga barnkläder för åldrarna 0-14 år. Våra två årliga kollektioner är av högsta kvalitet och säljes till fördelaktiga priser. Vi har stort fokus på att kläderna är sköna att röra sig i samtidigt som de kan mixas och matchas i otaliga kombinationer. Vi producerar med omtanke för våra medarbetare, miljön och våra leverantörer. POMPdeLUX säljs idag i större delar av Norden och i flera Europeiska länder via Social Shopping, egen webshop, Outlets och POP-UP stores. Du kan läsa mer om POMPdeLUX på www.pompdelux.se.

 

Har du lust att vara en del av vår nya butik i Stockholm Quality Outlet Barkarby, så kom gärna in till butiken och presentera dig med CV och personligt brev att lämna över.

Har du ej möjlighet till det så skicka din ansökan med CV, personligt brev samt bifogad bild till oss så snart som möjligt på jula@pompdelux.com. Kom ihåg att skriva ”Sommarpersonal” i ämnefältet.

Har du frågor angående tjänsten kan du kontakta Julia Lahdo på 0765593277.

Tillträde snarast.