POMPdeLUX söker Shop Manager

Vi söker en duktig Shop Manager som har lust att vara en del av vår POMPdeLUX OUTLET på Stockholm Quality Outlet.

 

Som SHOP MANAGER kommer du att ha ansvaret för butikens dagliga drift, dvs. allt från butikens utseende, lagerstatus och säljsiffror till utveckling och ledarskap för dina medarbetare. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, motiverande och har en god överblick. Vi behöver en resultatorienterad butikschef som kan vara med att säkra butikens utveckling.

 

Vi förväntar oss att du:

  • Har en passion för mode och nya trender
  • Har erfarenhet av ledarskap och butik (från liknande tjänst)
  • Har känsla och kunskap kring siffror och försäljning
  • Är service-minded och en god säljare
  • Har kunskap kring Microsoft Office paketet

 

POMPdeLUX är en dansk verksamhet som säljer stiliga barnkläder för åldrarna 0-14 år. Våra två årliga kollektioner är av högsta kvalitet och säljes till fördelaktiga priser. Vi har stort fokus på att kläderna är sköna att röra sig i samtidigt som de kan mixas och matchas i otaliga kombinationer. Vi producerar med omtanke för våra medarbetare, miljön och våra leverantörer. POMPdeLUX säljs idag i större delar av Norden och i flera Europeiska länder via Social Shopping, egen webshop, Outlets och POP-UP stores. Du kan läsa mer om POMPdeLUX på www.pompdelux.se.

 

Har du lust att vara en del av vår butik på Stockholm Quality Outlet i Barkarby, skicka din ansökan samt CV med bifogad bild till oss så snart som möjligt på job@pompdelux.dk. Kom ihåg att skriva ”Outlet Stockholm” i ämnesfältet.

 

Har du frågor angående tjänsten kan du kontakta Kathrine B. Gjørup på +45 2282 3322.

 

Tillträde snarast.