HOPE SÖKER BUTIKSSÄLJARE

Vi söker nu en butikssäljare för extratimmar med ett genuint intresse för försäljning och mode till vår butik i Barkarby. Vi kan erbjuda en tjänst där du tillsammans med din butikschef och ditt team får chansen att utveckla och påverka. Är du en passionerad säljare som har erfarenhet inom detaljhandeln, är du personen vi söker.

Om Hope
Hope är ett svenskt modeföretag som grundades 2001 av Ann Ringstrand och Stefan Söderberg. Hösten 2002 lanserades den första damkollektionen och tre år senare även en herrkollektion. Den första egna butiken öppnades i Stockholm 2006 och i dag finns ytterligare sju butiker i Sverige och Danmark. Hopes kläder säljs även hos cirka 220 återförsäljare runt om i världen samt i sju shop-in-shops. Hope tilldelades det prestigefyllda designpriset Guldknappen 2010.

Om tjänsten
Som butikssäljare på Hope arbetar du tillsammans med din butikschef för att nå de uppsatta försäljningsmålen för butiken. Du drivs av att överträffa kunders förväntningar genom att ge fantastisk service. I det dagliga arbetet ingår att tillsammans med din butikschef driva och utveckla butiken till att nå långsiktigt uppsatta mål. Följande uppgifter ingår i tjänsten:

Aktiv försäljning mot kund
Verka för att butiken följer Hopes butikskoncept
Skapa en inspirerande och säljande miljö i butiken
Aktivt arbeta med att ge kunden bästa möjliga kundservice
Dagligen arbeta med varuoptimering i butik och lager
Tillsammans med butikschef genomföra inventering
Genomföra event i butiken
Är flexibel och kan jobba vardagar samt helger

Erfarenhet
Du har tidigare arbetat med försäljning och vet hur du använder nyckeltal i det dagliga arbetet. Du har erfarenhet av att arbeta i team men tar gärna egna initiativ. Kunskaper inom visual merchandising är till fördel men inte ett krav. Du har en hög servicenivå.

Egenskaper
Som person är du säljorienterad, strukturerad och driven. I arbetet är du lösningsorienterad med stor flexibilitet och självständighet. Du har positiv energi och är en god förebild för dina medarbetare. Du är passionerad och entusiasmerande i ditt arbete och har en hög servicekänsla.

Välkommen med att skicka din ansökan till bc.barkarby@hope-sthlm.com. Intervjuer sker löpande.