Gant söker säljare

Till vår GANT Outlet Barkarby söker vi nu butikssäljare med start så snart som möjligt. Tjänsten är en Extraanställning vid behov och kan variera från vecka till vecka. Arbetet är fördelat både över vardagar och helger.

 

Om GANT Sweden
GANT Sweden har i dag 32 GANT-butiker, varav 4 är franchise-butiker och tre är outlets, samt 190 återförsäljare landet runt. Företaget har cirka 200 anställda fördelat mellan butik och huvudkontor i Frihamnen i Stockholm.

 

Våra värderingar är Authentic, Innovative och Passionate vilket bl. a. innebär att vi är genuina och respektfulla mot varandra och våra kunder. Vi älskar det vi gör och arbetar tillsammans mot ett och samma mål. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi söker nu Dig som kan identifiera dig med detta.

 

Om tjänsten

  • För att passa in i rollen söker vi dig som identifierar dig med GANT, och som har en stor passion för försäljning och service, samt med en vilja att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.
  • Vi vill att du har tidigare erfarenhet från att framgångsrikt ha arbetat i en butikssäljande roll.
  • Har du dessutom arbetat med livsstilskoncept liknande GANT så ser vi det som meriterande.
  • Vi söker dig som är drivande, flexibel och inte är rädd för att ta i när det behövs. Tempot kan ibland vara väldigt högt.

 

Om dig

  • Som person är du kvalitetsmedveten och engagerad, samtidigt som du också är utåtriktad och ödmjuk i ditt sätt att vara.

 

På så sätt tror vi att du blir en bra säljare och en god representant för GANT.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete med kvalificerande kundkontakter i en inspirerande miljö. Du blir en del av ett trevligt team, tillsammans med vilka du blir butikens ansikte utåt.

 

Ansökan
Om du är intresserad av denna tjänst vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer kommer att ske löpande. Tveka heller inte att höra av dig till butikschefen Emma Wallin vid eventuella frågor och funderingar.