Eton söker personal

Eton, grundat 1928, är världsledande inom marknaden för premiumskjortor och accessoarer för män. Produkterna säljs via såväl egna Eton Brand Stores som varuhus och i fristående butiker. Eton har totalt 1 400 försäljningsställen på över 40 marknader runt om i världen. Huvudkontoret ligger i Gånghester, Borås. Eton omsätter årligen mer än en halv miljard kronor. För mer information, besök www.etonshirts.com.

 

Extrapersonal till Eton, Stockholm Quality Outlet.

Din huvudsakliga uppgift som butikssäljare är att finnas till för kunden. Du har förmågan att lyssna in kundens behov, uppfylla kundens önskemål, tillhandahålla produktkunskap, inspirera och sälja. Det är viktigt att du har viljan och förmågan att utvecklas för att ge Etons kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 

  • Att aktivt arbeta med sälj och service för att överträffa uppsatta försäljningsmål
  • Att medverka vid kundaktiviteter
  • Att du kontinuerligt håller dig uppdaterad om våra produkter och tjänster
  • Att du håller ordning i butik och lager samt följer uppsatta rutiner

 

Som person är du driven, engagerad och brinner för att alltid ge alla kunder en förstklassig service. Det är en fördel om du har din bakgrund inom detaljhandeln och väl utvecklad engelska är ett måste. Att vara säljare är ett perfekt komplement till studierna då sälj kommer vara en del av ditt framtida professionella yrkesliv på ett eller annat sätt. Tjänsten är deltid/helgextra och intervjuer sker löpande.

 

Skicka ditt personliga brev samt CV till Katrin Rönn.