Dr. Martens söker butikssäljare

BUTIKSSÄLJARE

 

På Dr. Martens jobbar vi efter en för oss självklar ambition – att vara det ledande alternativa skoföretaget i världen. Vårt arv är djupt rotat i att hylla individuellt uttryck och uppmuntra till att alltid stå för den man är. Vi är stolta över vår resa från en ikonisk arbetarkänga på 60-talet till moderna siluetter designade med referenser till subkultur, musik, mode och konst.

 

På Dr. Martens gör vi saker lite annorlunda. Vår företagskultur uppmuntrar till personlig stil och allt det som gör dig unik. Vi bryr inte oss om hur du klär dig, om du har piercings eller färgar ditt hår. Våra kunder är alla olika, därför är det inte mer än rätt att de som jobbar hos oss är det också.

 

I januari 2018 öppnar Dr. Martens sin första Outlet i Sverige på Stockholm Quality Outlet i Barkarby och söker butikspersonal på heltid och deltid.

 

Arbetsroll:
Som butikssäljare är det din huvudsakliga uppgift att finnas där för kunden. Lyssna och identifiera behov, inspirera och sälja. Som säljare är du aktiv och initiativtagande gentemot kunder och det ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch och inspirerande.

För att trivas som butikssäljare på Dr. Martens så bör du vara en strukturerad, engagerad och serviceinriktad person med ett sinne för lagarbete – att jobba mot samma mål som hela butiksteamet är en förutsättning. Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av försäljning i butik.

 

Huvudsakliga uppgifter:

  • Assistera kunder, visa sortiment av produkter samt svara på frågor för att tillgodose kundens behov
  • Sträva efter att uppnå butikens säljmål
  • Skylta om och fylla upp med varor samt se till att hög standard hålls i butiken
  • Kassahantering vilket inkluderar transaktioner, byten, returer samt öppnings– och stängningsprocedurer

 

Anställningsform  

Vi behöver både en heltids- och deltidstjänst samt en timanställning för helger från och med mitten av januari 2018

 

Ansökan 

Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev till jobb@outrigger.se. Senaste ansökningsdag är 2017-12-15. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.