Dr. Martens söker butikschef

BUTIKSCHEF, HELTID 

På Dr. Martens jobbar vi efter en för oss självklar ambition – att vara det ledande alternativa skoföretaget i världen. Vårt arv är djupt rotat i att hylla individuellt uttryck och uppmuntra till att alltid stå för den man är. Vi är stolta över vår resa från en ikonisk arbetarkänga på 60-talet till moderna siluetter designade med referenser till subkultur, musik, mode och konst.

 

På Dr. Martens gör vi saker lite annorlunda. Vår företagskultur uppmuntrar till personlig stil och allt det som gör dig unik. Vi bryr inte oss om hur du klär dig, om du har piercings eller färgar ditt hår. Våra kunder är alla olika, därför är det inte mer än rätt att de som jobbar hos oss är det också.

 

I januari 2018 öppnar Dr. Martens sin första Outlet i Sverige på Stockholm Quality Outlet i Barkarby och söker en butikschef att leda teamet och driften av butiken.

 

Arbetsroll:

För att trivas som butikschef hos Dr. Martens så bör du vara en initiativrik, självständig och engagerad person med mycket energi. Du leder butikspersonalen och älskar att inspirera – butikens framgång bygger på din förmåga att coacha ditt team.

 

Som butikschef ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten. Detta gör du genom att både sätta och följa upp försäljningsmål samt säkerställa att kampanjer och aktiviteter genomförs med kvalité. Du har ett stort intresse för service och kundupplevelse.

 

Vi söker dig som känner igen dig i ovanstående roll och har erfarenhet av butiksdrift i ledarroll, gärna från en modebutik.

 

Huvudsakliga uppgifter:

  • Helhetsansvar och daglig drift av butiken
  • Ansvar för försäljnings- och budgetmål
  • Ansvar för kvalitetssäkring av kundservice och kundupplevelse
  • Kontinuerliga avstämningar med Retail Manager om driften av butiken
  • Arbete tillsammans med Marketing Manager för att implementera marknadsaktiviteter i butik (promotions, skyltfönster och POS)
  • Ledning, upplärning, schemaläggning och utveckling av butikspersonal

 

Anställningsform  

Tjänsten är heltid från och med mitten av januari 2018.

 

Ansökan 

Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev till jobb@outrigger.se. Senaste ansökningsdag är 2017-12-15.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.