Didriksons söker medarbetare

På Didriksons har vi en enkel filosofi: Vi utmanar inte elementen, vi anpassar oss till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har vi varit vår grundidé trogna. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför vi hundra år senare fortfarande är Skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg.

 

Vi söker nu medarbetare som vill jobba helger samt extra under sommarperioden.

 

Vi söker dig som är duktig på att skapa kontakt med andra människor och som är riktigt intresserad av att hjälpa andra. Du är glad, positiv, nyfiken och har massor av energi. Det är meriterande men inget krav att du har tidigare erfarenhet av butiksförsäljning.

 

Dina arbetsuppgifter är skiftande men vårt främsta fokus är att alltid serva våra kunder på bästa möjliga sätt. Du tillsammans med övrig personal ansvarar för att våra produkter fylls på och exponeras på ett snyggt sätt. Du hjälper till att ta emot, prismärka och larma våra varor.

Som en del av Didriksons teamet bidrar du till en härlig stämning i butiken där kunder trivs och får ett fantastiskt bemötande som gör att de vill återkomma till butiken.

 

Tillträde: Intervjuer sker löpande och tillträde sker så snart som möjligt

Omfattning: Varannan helg (ca 10h/per helg) samt extra under sommaren

Info om Didriksons: www.didriksons.com

 

Ansök någon av tjänsterna genom att bifoga ditt CV och personliga brev senast den 25 oktober till fredrik.kron@didriksons.com. Kom ihåg att ange i vilken omfattning du önskar jobba.