Butikssäljare till The Shirt Factory

En driven butikssäljare på deltid/extra till vår Outlet i Barkarby.

 

The Shirt Factory AB är ett svenskt mode- och detaljhandelsföretag som grundades 1988. Vi designar, producerar och säljer kvalitetsskjortor och accessoarer. Vår huvudmarknad är Sverige och produkterna säljs via egna butiker, online och genom samarbete med Åhléns och utvalda partners. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm.

 

Hos oss är mellanlägg i kragen och knappar inget ovanligt samtalsämne på fikarasten. Vi synar tyger och material, mönster och färger i allt som finns omkring oss. Vi diskuterar sömmarnas stygntäthet och fördjupar oss gärna i passformer och bröstfickans optimala placering.

 

Vi söker dig som kombinerar ditt intresse för skjortor med ett stort engagemang, ansvarskänsla, förmåga att möta människor och som har tidigare erfarenhet av personlig försäljning.

 

Tjänsten innefattar huvudsakligen tider för dig som gärna jobbar helger, vissa vardagskvällar, vanligen torsdag och fredag samt lov och semestrar.

 

Maila din ansökan eller lämna in den direkt i butiken. Intervjuer sker löpande och tillträde till tjänsten ges omgående.

Kontaktperson: Charlotta Selin: