Boomerang söker Butikschef  

Boomerangs affärsidé är att skapa hållbara och tidlösa produkter inspirerade av den skandinaviska enkelheten till människor runt om i världen som delar vår syn på långa relationer. Historien börjar redan 1976 och idag driver vi 17 butiker och representeras hos ca 150 utvalda återförsäljare i Sverige. Vi är också etablerade i Norge och Finland. Genom vår webshop når vi ett 50-tal länder. Ambitionen för framtiden är att växa såväl nationellt som internationellt.

Vår butik vid Stockholm Quality Outlet i Barkarby är en av våra största och mest välbesökta med hundratusentals kundmöten varje år. Här erbjuder vi ett spännande sortiment inom dam och herr, vi har många och betydande stamkunder som handlat hos oss i decennier. Vi är mycket stolta över butikens utveckling, vårt utbud och våra medarbetare som driver butiken med ett lyckat resultat. Vi söker nu en skicklig butikschef som kan förvalta dess förflutna, ta sig an nuet och utveckla vår butik in i framtiden.

 

Tjänsten som butikschef omfattar:

– Att förstå, driva och utveckla försäljningsarbetet varje dag, vecka och månad utifrån centralt uppsatta mål

– Att kunna arbeta noggrant och ambitiöst med strategi, nyckeltal och budgetering

– Att förstå vikten av befintliga kundrelationer och varför vi tycker att det är spännande med nya

– Drift och optimering av den dagliga verksamheten samt samarbeten med tredje part

– Att vara en stark ambassadör för ett fyrtio år anrikt varumärke och att självklart vara och verka i ledarrollen

 

För att trivas hos oss behöver du ha erfarenhet av:  

– Att ha drivit både försäljnings- och resultatansvar för en enhet med mycket hög omsättning

– En större butik, där du hanterat både budget, schema, rekrytering och drift.

– En större arbetsgrupp där du hållit i personalmöten, utbildning, coachning och medarbetarsamtal inom ramen för ett arbetsrättsligt regelverk.

– Att ha samordnat medlemskap i kundklubbar, butiksevent och personliga möten relaterat till olika köpupplevelser.

 

För att lyckas i rollen behöver du vara en sund och erfaren chef som är till lika delar tydlig som lyhörd och som värdesätter det moderna och professionella ledarskapet. Du är van att fatta beslut i vardagen i såväl stora som små frågor och kan delegera på ett sätt som gynnar helheten och teamet. I en välinarbetad enhet krävs både förvaltande och nytänkande och det är en balansgång i vardagen de två emellan. På en så stor arbetsplats är struktur och ordning ett måste, men där det administrativa är en bisyssla jämte kundmötet. Det är också den kontakten vi har i åtanke när vi hoppas att dina nuvarande medarbetare beskriver dig som varm, inbjudande och inspirerande.

 

Du som söker bör ha dokumenterad erfarenhet av en liknande roll. Vi tillsätter tjänsten så snart vi funnit rätt kandidat och intervjuar därmed löpande. Den här rollen rapporterar till Supply Chain Manager hos Boomerang.

 

Inkom med ditt CV och personligt brev samt förväntan på lönenivå till annika.svedenstrand@boomerang.se