Under Armour ambassadör i butik!

Vi söker en driven, säljinriktad och träningsintresserad person som vill representera vårt varumärke Under Armour! Du kommer vara stationerad i vår butik i Barkarby Quality Outlet.

 

Vi söker dig som är en energisk, engagerad och positiv säljare som sätter kunden i fokus. Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet.  Du har en stark känsla för service och förstår innebörden av att proaktivt ta kontakt med våra kunder. Du är genuint intresserad av träning och brinner för att representera Under Armour!

 

Du kommer utgå som säljare i vår butik i Barkarby Quality Outlet, men kommer även aktivt delta i våra events som äger rum runt om i Stockholm och representera Under Armour i många forum. Du kommer arbeta nära vår Under Armour personal på kontoret för att optimera arbetet med varumärket i butik. Du är varumärkets representant mot kund!

 

Vi söker dig som vill arbeta ca 15-20h/v, både vardagar/helger och dagtid/kväll. Det finns utrymme för att utöka timmar/v framåt. Det är planerade men varierande tider från vecka till vecka så det är viktigt att du är flexibel. Lön enligt överenskommelse.

 

För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas och på sikt axla nya utmaningar hos Under Armour. Om du älskar träning, Under Armour och service är du varmt välkommen att söka till oss.

 

Maila din ansökan till:

jobb@mno.se

Ange referens: UAOUT-2017-1

Skicka in din ansökan omgående.

Tillträde sker omgående.