25 mars
Super Saturday

Varje lönelördag har vi Super Saturdays på Stockholm Quality Outlet och det kommer att sätta guldkant på din tillvaro!

Varmt välkommen till oss!

Super Saturdays kl. 12-16:

25 mars:
För alla barn och barnsliga bjuder vi denna dag på ett härligt mingelevent med Alice i underlandetkänsla. Tre härliga karaktärer från Alice är på besök och bjuder på skoj upptåg och härliga fototillfällen. 

29 april:
Nu är våren här och det är dags för vårmode. Denna dag bjuder vi på extra mycket inspiration från våra butiker. Röda mattan är på plats och vi finns till din hjälp att guida dig i vårens mode.

27 Maj :
Den här dagen gör vi ett minicirkusevent som självklart hör sommaren till. Vi bjuder sockervadd, ballongfigur till barnen, ansiktsmålning och du kan passa på att bryta arm med Starke Adolf. Man riktigt känner hur sommarn kommer med cirkusen!

1 juli:
Den här dagen är det dags att verkligen locka fram semester-feelingen och vi ger dig chansen att ta sommarens bästa semesterbild. Vi bjuder vi på tropisk juice i vår juicebar till sköna karibiska toner – En härlig start på dagens shoppingrunda!

29 juli:
Vad är väl roligare än att kunna en massa nya konster? Denna dag har vi besök av två roliga cirkuspartister för att lära dig de bästa cirkuskonster ! Kl. 12.30, 13.30 14.30 15.30 har de dessutom en mini-show i en av cirkusmontrarna för att visa hur man kan använda sina nya konster.

26 augusti:
Den här dagen bjuder vi på sköna toner på Stockholm Quality Outlet. På plats finns vår härliga gitarr-sång duo som sjunger härliga sensommarlåtar på gatan. Självklart får ni önska låtar om ni vill. Dessutom bjuder våra två värdar på kall alkoholfri öl till förbipasserande från vår lilla somriga bar. En riktigt skön lördagskänsla utlovas!

28 oktober:
Det blev halloween även i år och det ska vi så klart fira hos oss. Spöken finns på plats, du vågar väl komma hit?

25 november:
Nu börjar vi att bjuda in julen och ni ska verkligen få julsmak direkt. Vi bjuder på Glögg och Pepparkakor till alla besökare.