En varmare jul

Vi stödjer kampen mot barncancer

Vi är stolta över att berätta att Stockholm Quality Outlet nu har inlett ett samarbete med Barncancerfonden. Vår första gemensamma kampanj pågår nu i december, då gör vi en ”Ge 10 kr”-kampanj. Tillsammans med våra butiker och kunder kommer vi att försöka samla in så mycket som möjligt till förmån för Barncancerfonden.

Det finns flera sätt att hjälpa till: som kund kan du skänka 10 kronor i samband med ditt köp. I vår jullounge kan du spela på vårt lyckohjul och ha möjlighet att vinna pengar till förmån för Barncancerfonden. Och I vår lounge kan du rita julkort – för varje kort vi får behålla kommer vi skänka 10 kr för Barncancerfonden.

Varje krona är livsviktig, så se till att sprida lite extra värme i jul!

Vår jullounge är öppet kl. 11-17 den 9-10, 16-17 samt 23 december. Julloungen hittar du mittemot The Shirt Factory.

 

 

OM BARNCANCERFONDEN
Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige men får inget stöd från stat, kommun eller landsting. Deras vision är att utrota barncancer. Och deras uppdrag är att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver

 

OM BARNCANCER
Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Varje dag drabbas en familj av det ofattbara; ett barn får en cancerdiagnons. Men det finns hopp. Framgångarna inom barncancerforskning gör att 80 procent av de barn som drabbas av cancer idag överlever. Så sent som på 1970-talet var förhållandet det omvända.

 

Läs mer om Barncancerfonden här.