Super Saturday 26 maj

Barnens dag!

Lördagen den 26 maj är det återigen dags för Super Saturday! Denna dag kallar vi för Barnens Dag. Vi kommer att bjuda på cirkustema med minglande cirkusartister, ansiktsmålning, ballongkonstnärer och sockervadd. En lördag för våra allra minsta besökare.

På plats: 12-16.

Varmt välkommen!

 

Super Saturday har vi den sista lördagen varje månad mellan kl. 12-16 och tanken med dessa lördagar är att sätta lite guldkant på shoppingen hos oss! Så här ser årets program ut, planera in ditt besök när det är en aktivitet som du uppskattar. Vi hoppas såklart att du kommer varje gång!

30 JUNI
Gillade ni vårt cirkustema den 26 maj så kommer ni älska denna lördag. Nu har vi cirkusskola för alla barnen där de får möjlighet att testa på olika cirkuskonster. Dessutom blir det cirkusshow kl. 12:30, 13:30, 14:30 och 15:30.

28 JULI
Cirkustemat fortsätter, denna lördag kommer vi gästas av en cirkusparad. Så glöm inte kameran hemma.

25 AUGUSTI
Denna lördag har vi skön sommarstämning på outleten. Vi bjuder på fräsch juice och sköna toner från vår hus-duo.

27 OKTOBER
Halloween… Vågar du komma? Det blir rysande Halloween-känsla på hela området. Och barn (0-15 år) som kommer utklädda får en liten present. Vi har 50 presenter, först till kvarn gäller. Ni kan dessutom delta i vår pumpatävling och vinna fina priser.

24 NOVEMBER
Nu när det är lite kyligare ute så vill vi bjuda alla besökare på glögg.